Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Katasztrófákkal kísért világvé...

Katasztrófákkal kísért világvége lehet 2012-ben?

Figyelt kérdés

Már így is sok katasztrófa van, szinte évente robbannak az atomerőművek, pusztítanak a cunamik, áradások mindenütt és tornádók vannak olyan helkyen ahol eddig nem volt, a mi térségünkban, magyarországon. jelentheti ez a nagy Maja prófécia beigazolását azaz egy hatalmas katasztrófákkal kísért világvégét 2012-ben ?

[link]

[link]

A maják tudták, hogy nem leszünk képesek megbírkótni a techikai tudásunk jelentette kihívásokkal és végűl elpusztítjuk a bolygónkat ?

2011. jún. 4. 18:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
az
2011. jún. 4. 18:38
 2/42 anonim ***** válasza:
71%
a Skynet fogja elpusztítani, nem a cunamik.
2011. jún. 4. 18:39
 3/42 anonim válasza:
68%

"szinte évente robbannak az atomerőművek"

Több száz ilyet olvastam már, de még mindig tudok röhögni. :D:D

2011. jún. 4. 18:42
 4/42 anonim ***** válasza:
Remélem világvége nem lesz.. :(
2011. jún. 4. 18:43
 5/42 anonim ***** válasza:
53%

Majd 2013-ban megbeszéljük.

Egyszerűen nem értem, miért KELL egyeseknek egy időpont, hogy az lesz a világvége.

Miért lenne világvége?? Mi az a világvége??

Kinek mit jelent. Pl. a japánok eléggé úgy érezhették, hogy itt a vég, főleg akinek családtagja, otthona, mindene és mindenkije odaveszett.

De valljuk be, hogy ez itt minket nem nagyon érint.

Amikor nálunk viszi az árvíz az otthont, a javakat, keresik az emberek a családtagjaikat, nekik az a katasztrófa és a világvége. De akkor meg a japánok mennek randizni a tengerpartra, moziba, dolgozni, isznak egy italt, és chipset esznek a tévé előtt, és közben sóhajtoznak, hogy mik mennek a világban, de le..ják.

A világvégét tényleg csak úgy tudom elképzelni, hogy jön egy baromi nagy kődarab, becsapódik, és 2 percen belül minden ember halott a bolygón.

Ezt viszont már látnák előre.

2011. jún. 4. 18:49
 6/42 anonim ***** válasza:
63%
A maják nem jósoltak semmilyen világvégét, ezt csak a média találta ki.
2011. jún. 4. 18:50
 7/42 anonim ***** válasza:
93%

annyira bírom... a Maják nem jósoltak világvégét,azt csak a hülye média találta ki.Ameddig ezt senki nem fogja fel addig mindig lesz olyan aki ezt fogja hajtogatni...sajnos

Azt nem mondom ,hogy nem lesz "világvége"(legalábbis a földnek),de ez bármikor...ismétlem bármikor bekövetkezhet...

Egyébként ha így folytatjuk(hála a jó égnek,egyre többen mondják ezt(és talán tesznek is érte)),biztosra veszem ,hogy saját magunk pusztítjuk el a Földet.

Egyébként nem tudom mitől van mostanában ilyen sok katasztrófa,de hallottam emberektől,hogy ez így volt 100 éve is,csak ugye akkor még nem ilyen fejlett volt a tech. és a média,hogy valaki (pl. Tüncike) tüsszentett egyet és már egész Magyarország tudta...

Szóval akkoriban nem tudtak minden hírt közölni,vagy nagyon későn ezért sokkal kevesebbnek tűnhettek ezek...Habár én erről nem tudok nyilatkozni,mert ahhoz túl fiatal vagyok.

Az én véleményem ez,de elfogadom mások véleményét is...

2011. jún. 4. 18:51
 8/42 anonim ***** válasza:
94%
jönnek a reptoidok!
2011. jún. 4. 18:51
 9/42 anonim ***** válasza:
50%
nem! a T800-asok meg a T1000-resek fognak jönni
2011. jún. 4. 18:53
 10/42 anonim ***** válasza:
90%

"szinte évente robbannak az atomerőművek"

ha ez így lenne,lehet fel sem tudtad volna tenni ezt a kérdést...lehet még én se tudtam volna válaszolni :D

2011. jún. 4. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!