Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik ezek a furcsa dolgok, mi...

Mik ezek a furcsa dolgok, mi történik velem?

Figyelt kérdés

Nem is tudom melyikkel kezdjem...

Minden reggel 6-kor kelek fel, ezért 6-ra van beállítva az ébresztős óra is. Hat óra helyett pár (nem egymást követő) éjjel 2-kor csörgött, de csak 2-t aztán abbahagyta. Van egy kis játék szintetizátor a szobámban, kikapcsolt állapotban hajnali 2-kor 2 billentyű lenyomódik rajta (mindig ugyan az a kettő)

A következő történet, hogy egyik éjjel arra keltem, hogy kopognak a szobám ajtaján. Azt hittem, hogy kisöcsém, úgyhogy kiszóltam, hogy gyere be. Kinyílt az ajtó, de egy lélek sem állt az ajtó előtt. Olyan sokkot kaptam, hiába próbáltam sikítani, nem jött ki hang a torkomból.

Volt olyan, hogy majdnem aludtam, amikor a szívem elkezdett gyorsan verni, nem tudtam megmozdulni, beszélni, a szemem nyitva volt. Egyszer csak láttam magam felett egy lányt (hasonlított rám, vagy majdnem úgy nézett ki) átlátszó volt, mintha odavetítették volna, ugyanúgy feküdt ahogy én, és ahogy meg akartam mozdítani a karomat, az enyém nem mozdult, de az övé igen, a lábakkal, fejemmel is ugyanez volt, pislogással is. Az az alak elkezdett hozzám közeledni, amikor közel volt el akartam kezdeni rángatózni, eltolni magamtól, de azaz alak akart engem eltolni, pont azokat csinálta, amiket én akartam, én persze mozdulatlanul feküdtem tovább. Végül "belém szállt" olyan volt, mintha zuhantam volna. Amikor "lezuhantam" hirtelen felkeltem, az izmaim összerándultak, elkezdtem 1 mp-ig rángatózni, és felültem az ágyamban (mintha felkeltem volna)Nagyon megijedtem, halálfélelmem volt, mert nem tudtam, hogy mi volt ez.

A harmadik eset: Úgy éreztem, mintha valaki nézne, miközben fekszem, ezért kinyitottam a szemem (hirtelen, mert megijedtem) abban a szent pillanatban becsapódott az ajtóm (azaz érdekes ebben, hogy az ajtón mindig, de mindig be van zárva éjszakára) Nem képzelődtem, mert az egereim ugyanabban a pillanatban mikor az ajtócsapódás történt és mikor kinyitottam a szemem az egereim (van 2) annyira megijedtek valamitől, hogy elkezdtek ugrálni, eszeveszetten rohangálni és sírni (pedig nem szoktak)

Olyan is volt, hogy arra keltem fel éjjel, hogy valami van a takaróm alatt, és éreztem, ahogy mászik felfelé, hirtelen odakaptam, de nem volt ott semmi.

Köszi a válaszokat, ötleteket. 17/L

2011. máj. 29. 13:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Magadban is jó! De legjobb hangosan. Szerintem mindenképp hangosan!
2011. máj. 29. 14:45
 32/49 anonim ***** válasza:

Jesszusom.:D Azért nem kéne mindenben természetfelettit látni.:D Ez egy egyszerű alvásparalízis volt.

Ez akkor szokott előfordulni amikor az ember REM fázis közben ébred fel, tehát akkor amikor álmodsz. És ilyenkor "átjöhetnek" az álmok a valós világba. Ezért igen is megjelenhetnek audiovizuális halluciánációk.

De biztos igazatok van, ilyenkor nem haluzik az ember.:D Gondolom amikor én éltem át ilyet, és elkezdett közeledni felém a TV az se volt halu.:DD

2011. máj. 29. 15:04
 33/49 Killgun ***** válasza:
Te jó ég!Kicsim ez hosszú lesz:Amikor a fölötted lévő lány mozgott nem te,akkor projektáltál.Kiléptél a fizikai testedből.Viszont a többi...Szerintem segítséget akar kérni tőled egy lélek.Ne űzd el!Ha bántani akarna,nem nyugtat meg.De az is lehet,hogy mégis sötét lénnyel van dolgod,és az őrangyalod lépett közbe,és ő nyugtatott meg.Először:Kérj védelmet Michael arkangyaltól,és az őrangyalodtól.Ezekután este kérd meg hangosan a lényt,hogy mondja el álmodban aszándékait,jelenjen meg.Parancsolj rá!Az arkangyal,és az őrangyalod megvéd.Ha gonosz,űzd el,ha segítséget kér,segíts!Jó tett helyében jót várj!Én 3 démont küldtem a fénybe,3 dolgot kaptam cserébe.Rá 1 héttel.Ne félj,és az még 1 védelem.Képzelj magad köré fényes aurát,ami megvéd mindentől.Ne aggódj! :') Semmi baj sincs csak higgadtan ^^
2011. máj. 29. 15:11
 34/49 anonim ***** válasza:
ha közeledik vlm lehet paralizis. De fojtás és karmolás is az?
2011. máj. 29. 15:12
 35/49 Killgun ***** válasza:
A paralízisben nem nyílik ki az ajtó parancsra,és nem hülyülnek meg az egerek...És gondlom nem azt álmodta,hogy fekszik az ágyában,és köüzben lebeg felette valami,meghülyülnek az egerei és kicsapódik az ajtó.Ezt mind olyan erővel tette tapasztalatlan létére,hogy az agy akaratlanul megmozgatta az energiákat,hogy ez mind megtörténjen...30 évig tanulhatsz telekinézist,menni fog...De nem tucc egyszerre telekinézissel ezt csináélni áthelyezni a tudatod az egerekbe(kilök a lelkük amúgy is...)és maradni a fizikai testedben egyszerre...Amihez nem értesz abba ne okoskodj bele!!!
2011. máj. 29. 15:15
 36/49 anonim ***** válasza:

Az ajtó kinyílás is lehetett halu, mivel azt írta, hogy késöbb becsapódott. Szóval semmi nem bizonyítja, hogy valóban kinyílt. sőt biztos, hogy nem nyílt ki.

Az egerek meghülyülnek? Ebben mi az új? Azok sűrűn meghülyülnek.:D

2011. máj. 29. 15:31
 37/49 Killgun ***** válasza:
...Na jó...neked sem tudok mit mondani...ha van halott rokonod,idézd meg...meglátod nem hülyeség az ilyen.Csak vigyázz!Nehogy gonosz lényt fogj ki.Mindenre lehet fogni,hogy paralízis.Nem lehet megérteni,van amit nem tudunk felfogni.Tévedés a mondás,hogy 2dolog végtelen.3.Az univerzum,az emberi hülyeség és az ego...
2011. máj. 29. 15:46
 38/49 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:15

Ez nekem szólt? :$

2011. máj. 29. 15:51
 39/49 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Nem neked írta.
2011. máj. 29. 18:10
 40/49 anonim ***** válasza:

"Előttem kommenelő te seg gfej vagy. Majd ha teis annyit fogol idézni mint én és kifogsz 1 ilyet, majd akkor irj hülyeséget. Nem szoktam rosszat kivánni,de neked kivánom ,hogy tapasztald meg ezt a rosszat."

Te meg kulturalatlan barom, hogy egybol szemelyeskedsz, holott csak annyi van, hogy te hiszel valamiben amiben en nem, es a jelenleg hatalyos jogszabalyok szerint ez nem tilos.

Amugy meg eleg hulye vagy ha ossze-vissza idezgetsz es olyan dolgokkal foglalkozol amihez nem ertes esz nelkul es bajt hozol magadra.

Ja, es nem "fogol" hanme fogsz. Iskola helyett hova jartal?

Kedves kerdezo:

Azert jarok EZO kerdesekhez, hogy jol szetrohogjem magam a sok zagyvasagon. Nekem is kell valami szorakozas. :)

2011. máj. 29. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!