Liza von Staunhoff miért nem tud el tünni az ezotéria kérdésekről?
Liza von Staunhoff miért nem tud el tünni az ezotéria kérdésekről?
szerintem inkább szórakozni jár ide fel...
attól hogy nem látott vagy halott vagy tapasztalta meg nem azt jelenti hogy nincs. ha tudomány azt mondja hogy ugorhatsz a kutba és ugy felgyorsulsz hogy...akkor gondolom a birka nép követné.
na meg a helyesírása
na meg halottam azt halottam hogy elvileg 1 ember azt mondta a korházban:hogy hogy nem locsantam szét amikor a kb 10.emeletről eset le.
vagy ott a gömbvillám, ezt nem tudják megmagyarázni de nem mondható már lehetetlennek mert már sok kép,videó ,szemtanú van róla régen még hülyének tartották azt aki ilyesmit mond mert képeket követeltek tőle amikor nagyon rövid ideig van 1 gömb villám,
gyakorlatialg lehetséges,de a jelenlegi tudás szinten lehetetlen,
fejlődni és használni kéne az agyat birka népség ,nem leragadni,majmolni :D
13:39-nak.
tévedsz...
régen else hitték hogy van gömbvillám.
pl.: Egely György hozta fel 1 könyvében és hülyének nézték emiatt, mára már elfogadott....
kérdezd meg az öregeket...
am még annyit hogy:
,,Felőlem higgyetek, amiben akartok, de az eléggé LOL, mikor a szkeptikusokat/kutatókat "nyüstölitek" olyan dolgokkal, amihez egészen egyszerűen nem értetek.,,
pont az olyanok kutatók nézik le az ezót akik nem is néztek utána vagy ha utána is néztek lehet hogy rossz anyaggal,rossz időben, vagy ha utána is olvastak 1 betű aztán csá,,,,,
én annak hinnék aki ezotériához is jól ért meg a tudományhoz!mert az jobban átlátja a dolgokat.
Nyugodt lehetsz ma is hülyének nézik azEgelyt mert az is:D Robbankó tyúkokat hoz példának, amit keleti kalóz videókon látott, meg készít egy szélkereket és beállítja bioenergia mérőnek, röhely :LOL
A gömbvillámot nem az Egely hozta be a köztudatba csak itthon, külföldről szedte össze ő is mint mindent. De nem a gömbvillám ellen ágaskodnak a tudósok hanem az ellen amit ő mond, hogy tárgyak meg víz jön ki belőle.
,,amit ő mond, hogy tárgyak meg víz jön ki belőle.,,
ezt nem is halottam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!