Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok, az...

Mi a tapasztalatotok, az Életben mindent visszakapunk, amit másokkal teszünk?

Figyelt kérdés
Értem úgy pl, hogy én az egyik pasimat nem becsültem meg, kicsit sem. És a következő kapcsolatomban pedig a pasi nem becsült meg engem, kicsit se :(
2011. máj. 27. 20:26
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem a "visszakapás"-nak az az értelme, hogy az elménkre gyakorol hatást, ha teszünk valamit mással.

Nem hiszem, hogy konkrétan a "világ" feltétlenül visszaadná, amit mással teszünk. Szerintem kapunk vissza is-is alapon, de nem *mindent*, és az arányok sem kiegyensúlyozottak feltétlenül.

Viszont azt nagyon valószínűnek tartom, hogy ha átalakítunk valamit a külvilágban, akkor közben automatikusan a saját elménket is átalakítjuk. (pl. hatás-ellenhatás elvén?) Ezért bizonyos szemszögből "azonnal visszakapjuk", bármit is tettünk.

2011. jún. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!