Palackozott energia?
Sziasztok, a következőt szeretném megtudakolni. Anyámnak vannak állandó karfájásai és csak egyféle képpen tudjuk enyhíteni, ha egy pohár vízbe zöld energiát. Utána a vizet végigfolyatom a karján. Lehetséges, hogy ha mondjuk egy flakon vízbe gyógyító energiát áramoltatok, akkor azt félretéve ő is tudja használni magán. De inkább az érdekelne jobban, hogy ha mondjuk feltöltök egy flanoknyi vizet ilyen energiával, akkor azt anyám mondjuk este is tudja használni a keze gyógyítására?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
Köszönöm a sok értékes választ tőletek :) és akik meg hülyeeséget írtak azokat meg sajnálom :"D:"D viszont röhögtem egy sort :"D köszi szépen :"D:"D
Amúgy visszatérve a témára, én úgy 10 percig szoktam kb tölteni a vizet energiával, az kb mennyi ideig tarthat ki? és ha egy egész napig kitartó "energiaitalt" akarok csinálni, kb mennyi ideig érdemes tölteni?
Javaslok energiasebész tanfolyamot, nálam bevált:
Addigis küldhetek energiát és pozitív rezgéseket jutányos áron, emellett vannak energizált gyógymágneseim is platinafoglalaltban. Érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!