Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » NASA-nak és a többi kutató...

NASA-nak és a többi kutató intézménynek, minek van az emblémájukban (logojukban) vektor jel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 00:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Bakker... ez aztán az összeesküvés elmélet. Végig néztem 8-ig és egy kicsit elképedtem. De tudom lehet photoshop, de ahoz hogy valaki egy ilyen meggyőző, és ilyen részletes grafikát hozzon létre, milliókra, és vagy 3, 4 hónapra van szükség. Hogy lehet lemásolni? Mert azt írta hogy szedjük le mielőtt még az állam teszi. Lehet hogy csak marketing, de tuti ami tuti. :D
2011. máj. 27. 20:26
 12/28 A kérdező kommentje:
engem a vektor érdekel
2011. máj. 27. 20:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Ezek összeesküvés elméletek, amiket zakkantak találnak ki. Gondold el ezek fizikusok, mindennap vektorokkal számolnak, miért nem lenne akkor benne a jelvényben is ?!
2011. máj. 27. 20:46
 14/28 A kérdező kommentje:
Előttem lévőnek. Te nyikhaj megnézted avideot.Akkor számolgass :D ÁÁÁ nem értem az ilyet.
2011. máj. 27. 20:47
 15/28 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő. Léci nézd már meg az 5 ös meg 6os videot. És várom a véleményedet
2011. máj. 27. 21:04
 16/28 anonim ***** válasza:

Úristen, vonalak vannak a képeken, MI ÁT LETTÜNK VERVE!!!4NÉGY Ebből TELJESEN NYILVÁNVALÓAN az következik, hogy a Föld tele van űrliftekkel a Holdig, ami amúgy tele van élettel, ja, az evolúció hamis, a kormány gonosz, a világ összejátszik mi szegény hétköznapi emberek ellen, meg akarnak mérgezni, meg eleveis a média minden rossz forrása.

Ja, a holdi képek is ott voltak, mint bizonyíték... de az nem csak stúdióban felvett volt? :$

Sőt, ott még nem voltak azok a kupolák meg növények sem! Mert gondolom mi mástól lenne a Hold zöld... (de ez azt jelentené, hogy van légköre? Ez mondjuk így nem volt benne, de na, miért is zöld?)

Tyűha, ha éjszaka felnézek az égre, a Hold nem zöld :( Biztos odatettek egy nagy posztert a csúnya názások :(

Olcsójáték... ha éveszázadokat óta mindenhogy irányítva van a világ, majd pont engedik, hogy akármilyen random júzer rájöjjön a tök nyilvános és pofánkbaötlő cuccokból...

2011. máj. 27. 23:01
 17/28 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek,a vektor jel biztosan azért van benne a NAS jelképében, mert akik ezt a jelet adták sok fizikai számításokat végeznek, nem gondolod.

Az a video amit feltettél pedig egy videoszerkeztővel megkreált összeesküvés elmélet, azért hogy te és a hozzád hasonlók megvegyék a könyveiket.

Miért kell belemagyrázni a semmit mindenhova ? Nem értem, mi a baj a vektor jellel. Ha egész életemben azzal számolnék én is beletenném a jelvényebme. Így már érted a válaszomat ? :D

2011. máj. 27. 23:34
 18/28 anonim ***** válasza:

válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:01

Jó a youtubeos 4ideód ! Trollking :)

2011. máj. 27. 23:36
 19/28 anonim ***** válasza:

Az a video csak egy összeesküvés hogy elfedje azt ami igazából folyika holdon. Ezt nézzétek meg.

http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=iw&v=QGyYhvwqXTk

2011. máj. 27. 23:58
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek. Az pedig, hogy jó válaszokat adok, az is igazolja hogy első vagyok a toplistán ! ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__1795379-mit-..

2011. máj. 28. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!