Most októberben eljön a világvége?
Figyelt kérdés
Az az Úr, aki elmúlt hétvégére jósólta a világvégét átnézve saját számításait észrevette, hogy elszámolt valailyen korrekciót. eNnek eredményeképpen most októberben szerinte valóban eljön a vég. Te mit szólsz ?
2011. máj. 24. 17:31
11/34 valakiakitnemismersz válasza:
De elárulok még 1 titkot. Nálunk aznap egész végig sütött a nap.
12/34 anonim válasza:
Kérdező
Van minden évben kb 100 ember aki megjósolja hogy világ vége lesz...
Ezek ilyen tipikus "15 perc hírnéves" emberek akik egy kicsit szerepelni akarnak meg jól megélni a 15 perc alatt befolyó interjúkból, tv-s szereplésekből stb.
Amelyiknek meg van egy kis "üzleti" érzéke az azt mondja hogy "jajj elszámoltam magam" és újabb 15 percet kivív magának
ENNYI
13/34 Neménvagyokaz válasza:
Utolsónak igaza van. Ezt akár én is megjósolhatnám.
14/34 anonim válasza:
Szerintem itt az oldalon fogjunk össze és jósóljunk meg eg yvilágvágát:D
15/34 anonim válasza:
Május 32.- én...........:D Az júni 1?:D
16/34 valakiakitnemismersz válasza:
2012 február 10 úgyis akkor lesz a szülinapom na lécci :)(látjátok milyen szép mosolyt csinálta csak a kedvetekért).
17/34 anonim válasza:
Óó, pedig már kezdtem örülni, azt hittem megúsztuk.:(
18/34 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem unjátok ezt emberek :D Majd oda jutunk el hogy minden nap lessz világvége mert pár ember unatkozik :D De a 2012es cucc őszintén szólva nagyon meg rázott mert a média is és elég sok ember foglalkozott vele de már arról is van több 100 hír hogy nem világvége lessz hanem meg újjulás stb stb... Komolyan mondom az ilyen butaságokból gazdagodnak meg az unatkozó emberek akik ezeket ki találják... Remélem sokan lesznek akik 1et értenek velem.
19/34 anonim válasza:
Nemáár az nem jó:( Nem lehetne inkább holnap? TZ-t írunk Föciből...lécci mondjátok meg annak a 94 éves apókának,hogy holnap legyen :( Köszi:p de majd oktober 22.-én megünneplem a "rendezzünkmáoktorber21.-éreegyvilágvégétmertunatkozok94évesléttemre"-t :D
20/34 anonim válasza:
Azt szólom hozzá, hogy le lehetne már végre kapcsolni ezt a jósolgató öreg bácsikát.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!