Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beköltöznél / élnél egy olyan...

Beköltöznél / élnél egy olyan lakásban vagy házban, ahol tudod, hogy gyilkosság történt?

Figyelt kérdés
Ha emellett az adott ingatlan paraméterei által biztosított lenne a lakhatása? Ha igen/nem, miért? Mi riaszt el benne?
2011. máj. 24. 03:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Az igaz, hogy sok házban haltak már meg, de nem mindegy, hogy hogyan.
2011. máj. 24. 09:32
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem költöznék be! De nem feltétlenül azért, mert a szellemek visszajárnak, erre nincs bizonyíték, hanem azért mert ha már ez a félelem felmerült, később is vissza fog térni a házban és magam idézném elő azt, amit pont nem akarok.
2011. máj. 24. 09:54
 13/26 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsó válaszadóhoz!

Nem költöznék olyan házba ahol gyilkosság történt,főleg hogy tudom...

2011. máj. 24. 10:09
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelől Európában elég nehéz lenne olyan talpalatnyi földet találni, ahol senkit nem öltek még meg.

Másfelől nem költöznék ilyen házba, egyszerűen mert engem zavarna a tudat, és ez tényleg gond.

2011. máj. 24. 10:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Beköltöznék.

A jelenlegi házunk több mint 150 éves. Fogalmam sincs az "előéletéről", könnyen lehet, hogy történt benne ilyesmi.

Abszolút nem zavar.

2011. máj. 24. 10:22
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem! Legalább is nagyon nem szívesen tenném.

Nem tudom, hogyan lehet ezt magyarázni, de tényleg van egy háznak, helynek kisugárzása.

Nekem a barátom igazán racionális beállítottságú, de ő mondta ezt ki tavaly nyáron.

A szülei konkrétan ki nem állhatják egymást, szinte ez már gyűlölet.

Van egy nyaralójuk, elmentünk oda kettesben, de a ház hangulata olyan nyomasztó volt, hogy szörnyű. Előtte a szülei ott próbálták rendbehozni a kapcsolatukat, kettesben lenni, sétálni, beszélgetni stb..., hát kevés sikerrel.

Szóval utánuk elmentünk mi is, és este lefeküdtünk a szülei szobájában.

Egyikünk sem tudott elaludni, forgolódtunk, elbóbiskoltunk, de felébredtünk, feszültek voltunk mindketten.

Erre barátom beidegesedett, és azt mondta: "Menjünk már ebből a szobából a francba, anyámék televeszekedték ezt az egész k..va házat."

Úgyhogy átcuccoltunk a vendégszobába, ahol hajnal felé úgy-ahogy el tudtunk aludni.

Nekem ez nagyon fura élmény volt, de én magam éreztem ezt a nagyon-nagyon rossz kisugárzását ennek a háznak.

2011. máj. 24. 10:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Vonzódok a nyomasztó, komor történetű épületekhez, megmozgatják a fantáziámat és inspirálnak, szóval igen (kivéve, ha a gyilkosság azért volt, mert olyan a környék, mint az egyik válaszoló is említette).
2011. máj. 24. 10:58
 18/26 Killgun ***** válasza:
Be.Ha lenne is szellem,lehet ellene tenni,ha rossz a kisugárzása,azt is fel lehet dobni.Kis segítséget kérnék egy arkangyaltól,akinek most nem jut eszembe a neve,hogy tisztítsa meg a házat és kész!
2011. máj. 24. 14:01
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha létezik ilyen, hogy a szelleme ott kísért, akkor szelleműzés is létezik.

Csakhogy képben legyünk: számtalan ház/lakás épült olyan helyen, ahol korábban temető működött. Állítólag a Westend helyén (Bp. Nyugati p.u. közelében található bevásárlóközpont) is temető volt korábban. Tovább is megyek - volt ott haláleset is. Van kísértet? Nem, nincs!

(itt jegyzem meg, hogy a temetőben kötve hinném, hogy kijárna egy szellem/kísértet, mert nem ott történt a haláleset).

Amúgy arra is magyarázatot kéne adni, hogy az új lakónak van-e valami köze, a korábban meghalt emberhez? Ha semmi, akkor meg miért is legyen baja? Miért is kísértsen?

Vagyis ez számomra csak egy, régi módi ijesztgetés és semmi több. Régebben történtek olyan esetek, amikre nem tudtak pontos magyarázatot adni, illetve az is előfordulhatott, hogy valaki átverte a másikat és nem 'szellem volt a tettes'.

2011. máj. 24. 16:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, igen, igen. *-* Ott akarok lakni, várni a gyilkos visszatérését, a szellemeket, stb. :D
2011. máj. 24. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!