Volt olyan álmotok amikor anime szereplő képességeit használtad?
Figyelt kérdés
Volt olyan álmotok amikor anime szereplő képességeit használtad?
nekem nem 1 ilyen volt :D
am tudom hogy nem ezotéria témába való,de szerintem az ezotéria kérdésekre sokan néznek :D
2011. máj. 23. 16:54
21/25 anonim válasza:
A naruto shippuuden sokkal jobb mint a sima részek... Már csak azért is mert ott mindenki erősebb... És végre Madara is benne van :D
22/25 anonim válasza:
Mikor én még néztem a Narutot nekem azok a vörös szeműek jöttek be akiknek valamiféle jel vagy nem tudom mit ábrázolt az. Képesek voltak látni az ellenfél minden mozdulatát és le is tudták utánozni azt hibátlanul bírtam mert ahhoz képest hogy nem is vagyok animés azt a szemmet egyszerűen f@szán csinálták meg, jóra sikerült.
23/25 A kérdező kommentje:
antiszero -nak.
egyetértek :D
az a sharingan szem az animében :)
2011. máj. 25. 16:24
24/25 anonim válasza:
Én két napja Rinnel és Yukioval álmodom (Ao no Exorcist)C: De a tiédhez hasonló még nem volt .
25/25 anonim válasza:
Nekem csak olyan álmaim voltak (nem gyakran). Hogy más anime szereplőkkel.Pl én is mugiwara voltam :D, de naruto-ról is álmodtam, pl sinobiként vettem rész a háborúban, és éppen Orochimarut zártam be egy kiszáradt kútba XD. De volt olyan hogy Ang avatár képességeit is használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!