Szerintem ez egy jó kép rólam követem a mai divatot f*szbúkon is ez a profilképem.
2011. máj. 23. 19:34
17/25 anonim válasza:
Jah bocs akkor nem szóltam. XD
2011. máj. 23. 19:41
18/25 anonim válasza:
Kérdező ne vedd figyelembe az oltogatókat ők sajnos szellemifogyatékos emberek :D És örülök hogy rajtam kívül is vannak ilyen emberek akik olyat álmodnak hogy épp anime karakterek az álmukban :) Én a multkor álmodtam 1 ilyet és énis a naruto animéből voltam a madara :D hogy azt a képességét használtam mikor anyagtalanná teszi a testét és át megy minden rajta :D Nagyon jó álom volt :P
2011. máj. 23. 23:26
19/25 valakiakitnemismersz válasza:
Hát persze én vagyok gyp-s mert nem naurtórol álmodok grat :D(nincs bajom a narutóval sok részt láttam n is de ezt a Shippudent megutáltam már mert vontatott.)
2011. máj. 24. 15:00
20/25 A kérdező kommentje:
am szerintem pont a naruto shipuuden jobb a simánál. mert kevesebb unalmas rész van és izgalmasabb.
a sima naruto kb 130 részig jó amikor naruto Vs sasuke harcig jó aztán unalmas részek ...
am nem azt mondom hogy gyépés mindenki aki nem azt álmod cask kiváncsi voltam :)
am én nem karakterbe álmodtam magam hanem saját magam csináltam :)
am most jutot még eszembe:
volt olyan álmom amiben pnot mint madara áttudtam csuszni az embereken(ugy mint a falon) jó volt és érdekes :D
am meg volt olyan hogy villámot tudtam csinálni mint az avatár az utolsó léghajlitóból :D mondjuk azt arra akartam használlni hogy kakaót adjak 1 rendszernek(hogy kinyiljon az ajtó) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!