Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt olyan álmotok amikor...

Volt olyan álmotok amikor anime szereplő képességeit használtad?

Figyelt kérdés

Volt olyan álmotok amikor anime szereplő képességeit használtad?

nekem nem 1 ilyen volt :D

am tudom hogy nem ezotéria témába való,de szerintem az ezotéria kérdésekre sokan néznek :D

2011. máj. 23. 16:54
1 2 3
 11/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
63%
Nem hallgatsz el Jabba! Rád küldöm Leila-t majd ő megfojt!
2011. máj. 23. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Na várjál csak mit kapsz majd te tőlem! XD :)
2011. máj. 23. 19:23
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

Mért mi bajod van a kinézetemmel talán nem vagyok szép? Nézd csak meg milyen szépen mosolygok a képen. :) XD

[link]

2011. máj. 23. 19:27
 14/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
63%
aranyos :D
2011. máj. 23. 19:30
 15/25 anonim ***** válasza:
Mért te sem vagy különb! :) [link]
2011. máj. 23. 19:33
 16/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Szerintem ez egy jó kép rólam követem a mai divatot f*szbúkon is ez a profilképem.
2011. máj. 23. 19:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Jah bocs akkor nem szóltam. XD
2011. máj. 23. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Kérdező ne vedd figyelembe az oltogatókat ők sajnos szellemifogyatékos emberek :D És örülök hogy rajtam kívül is vannak ilyen emberek akik olyat álmodnak hogy épp anime karakterek az álmukban :) Én a multkor álmodtam 1 ilyet és énis a naruto animéből voltam a madara :D hogy azt a képességét használtam mikor anyagtalanná teszi a testét és át megy minden rajta :D Nagyon jó álom volt :P
2011. máj. 23. 23:26
 19/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
10%
Hát persze én vagyok gyp-s mert nem naurtórol álmodok grat :D(nincs bajom a narutóval sok részt láttam n is de ezt a Shippudent megutáltam már mert vontatott.)
2011. máj. 24. 15:00
 20/25 A kérdező kommentje:

am szerintem pont a naruto shipuuden jobb a simánál. mert kevesebb unalmas rész van és izgalmasabb.

a sima naruto kb 130 részig jó amikor naruto Vs sasuke harcig jó aztán unalmas részek ...

am nem azt mondom hogy gyépés mindenki aki nem azt álmod cask kiváncsi voltam :)

am én nem karakterbe álmodtam magam hanem saját magam csináltam :)

am most jutot még eszembe:

volt olyan álmom amiben pnot mint madara áttudtam csuszni az embereken(ugy mint a falon) jó volt és érdekes :D

am meg volt olyan hogy villámot tudtam csinálni mint az avatár az utolsó léghajlitóból :D mondjuk azt arra akartam használlni hogy kakaót adjak 1 rendszernek(hogy kinyiljon az ajtó) :D

2011. máj. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!