Világvége? Na persze!
Sziasztok!
Én is baromira mérges voltam a jósolgatókra tegnap, mert naponta 20 e-mailt kaptam, amiben azt kérdezték a haverok, hogy világvége lesz szombaton, mit csináljak?
Komolyan, azt hittem, hogy eldurran az agyam, és azt írom valamelyiküknek, hogy öcsikém akaszd fel magad, vagy menj a büdös pi...-ába, de ez nem méltó egy baháí emberhez, így csak töröltem a hülye leveleiket a végé n már olvasatlanul.
Azért az is idegesítő tud ám lenni, amikor az ember tanulni akar újdonsült barátnőjével, baháí hittestvérével, és a barátnőm barátnői a másik szobában hangosan röhögnek egész délelőtt, és persze tudom, hogy a világvége-hülyeségen röhögnek, de én tanulni mentem a barátnőmhöz, és nem azért, hogy azt hallgassam, hogy az a sok csaj, akiket Isten tudja csak, hogy miért odacsődített hogy azok hogyan röhögnek egész nap.
Üdv: a Baháí Anna (nemsokára Anna Zara, mert bár nem kötelező, én mégis fel fogok venni másik nevet a sajátom mellé, és a Zarát szeretném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!