M@x kérdése:
Most van a világvége?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 09:42
2/42 anonim válasza:
Éjfél után 1 perccel találkozzunk, és aki nem sz@rt be a félelemtől egész nap, azzal jót röhögünk!
3/42 A kérdező kommentje:
Ja, és mi most éppen a világvége alatt gépezünk.
Kemény....
2011. máj. 21. 09:50
4/42 anonim válasza:
Én nem vettem észre, de mindjárt körbenézek -.-
5/42 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 21. 09:59
6/42 anonim válasza:
Kedves kérdező a világvége még odébb van nem ebben az évben sem pedig a következőben vagy azutániban lesz hanem mikor eljő annak az ideje, hogy az mikor is jön el arra már úgyis tudni fogjuk a választ az árulkodó jelekből ítélve még ha nem is a mi idősíkunkban de a jövőbe igen.
7/42 anonim válasza:
Csináljunk egy világvége party-t?Szerintem jó ötlet majd amikor jönnek a hurikánok és egyéb más katasztrófák elkezdünk táncolni egy szar zenére oks és alkoholt hozzatok de sokat :D
8/42 anonim válasza:
Hát benneteket igazán elvihetne az a hurrikán legalább fogyna a sok gyépés.
9/42 anonim válasza:
Elméletileg most van de nem izgat. -.-
10/42 anonim válasza:
Ja, ahhoz képest szép az idő legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!