Tegyük fel, hogy igaz ez a világvége. Te mit csinálnál előtte?
1. A lehetőleg legtöbb jótettet követnéd el és elmondanál a lehető legtöbb imát, stb., hogy a mennybe kerülj.
2. Ha már úgyis a pokolra jutsz, akkor annyit vétkezel, amennyit csak tudsz - bankot rabolsz, fosztogatsz, bedrogozol ezerrel és annyi orgia partyn veszel részt, amennyit nem sajnálsz, stb. (persze nem kell mindent elkövetned a felsoroltakból, elég csak egyet - kettőt is)
3. Mégsem tudsz a világvégéről, vagy nem mindent tudtál megcsinálni, ezért befejezetlen marad az életed.
4. Ateista vagy és pont leszarod az egészet.
5. Nem vagy ateista, de akkor sem hiszel ebben.
"200 millió ember állítólag túl fogja élni".
Aha, csak remélitek. 44 000 ember fogja túlélni.
Üdv
Egy Jehova tanúja XD
Utolsó, ha öngyilkos lennél, akkor megtagadnád Istent.
2012. decemberét én is nagyon várom, mert akkor szerintem egy új állam fog alakulni valahol ezen a bolygón, és én végre foghatom a cuccomat, és kivándorolhatok oda, és végre örülhetek, hogy egy baháí államban élhetek,és nem fog többé nyomasztani a kisebbségi lét, aminek nagyon sok előnye is van, de néha nagyon szar tud lenni.
Aztán egy év alatt el fog terjedni a baháí hit a világon csakúgy magától, spontán módon, és ehhez még fegyveres harc sem kell, és egymilliárd baháí hívő lesz a Földön.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!