Holnap világvége! Mit szóltok hozzá?
Állítólag elszámolták a maják által jövendölt világvégét és kiderült hogy igazábol 2011 május 21-én lesz azaz holnap.
Hatalmas földrengések következtében elpusztul az emberiség nagy része.
Régebbi hozzászóló vagyok..:)Az állatkertes.
Aha, értem, kedves előző, akkor ezek szerint meg sem érem a délután 6 órát, mert földrengésben lesz részünk. Kár, pedig szerettem volna megtudni hanyas lesz a programozás dogám, leérettségizni, fősulira vagy egyetemre menni, befejezni a Yi San c. sorozatot, a regényemet, a Dong yit, de hát ez van... ég veled, gyakori Kérdések! :P
Sziasztok!
Én eddig jót röhögtem ezen a baromságon, de most már nagyon ideges vagyok tőle. Amikor az ember egy nap a tizedik e-mailt kapja, hogy holnap itt a világ vége, és az Interneten is erről olvasni mindenhol, akkor bizony eldurran az ember agya.
Nem tudom, ki volt az a lóf... aki ezt kitalálta, de az biztos, hogy jól meg kellene verni az illetőt, akinek ez a világvégebaromság kipattant az agyából.
Engem nem érdekel, hogy milyen keresztény csoport vezetője, vagy mi az illető, de akkor is jól meg kéne verni, hogy egy életre elmenjen a kedve az ilyen rémhírek terjesztésétől.
Üdv: Anna
18:04
Így van! Terjeszti itt a rémhíreket... én tulajdonképpen azon csodálkoztam, hogy a koreai sorozatokban mennyire babonásak az emberek. Tessék, itt az élő példa rá, hogy a 21. század sem mentes Tőle. Állítólag múlt héten Rómának és Tajvannak kellett volna összeomlania. xD A forgatókönyvírók jobban tudják...:P
ma - 2:32
Az majd csak este 6 órakor lesz egy hatalmas földrengés keretében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!