Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Idezzek szellemet? :|

C$aK EgY LaNy kérdése:

Idezzek szellemet? :|

Figyelt kérdés

Mar parszor tunottem el azon hogy idezek e vagy sem :|

tudom h sok kovetkezmenye van ennek pl: ha rossz szellemet fogok ki akkor akar megis olhet,kiseteni fog ha nem tudom visszakuldeni.

Valojaban itt az lenne a kerdes h hogy kell visszakuldeni [mivel nem nagyon kaptam seholsem konkret valaszokat erre] es egyantalan visszamegy ? eri valami rossz a szellemet ?

Es meik a legkonyebb modszer amivel szellemet lehetne idezni ? :/

Ha lehet csak normalisak irjanak >.<"

2011. máj. 14. 17:39
1 2 3
 11/22 BlackSword ***** válasza:
Nyugodtan... Úgy sem fog történni semmi sem...
2011. máj. 14. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:

Ahogy említettem beírtam a keresőbe de nem talált semmit tehát felesleges megmondanom a címét úgy is azt adná be neked is mint nekem, a kérdést ugyan törölték de a mellé belinkelt egy másikat amit szintúgy ő tett fel de korábban még a kísérlet előtt. Íme:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1524..

2011. máj. 14. 20:35
 13/22 A kérdező kommentje:

19:30

csak mert erdekel h mihogy van es aszt halottam h lehet egyeseget kotni veluk :D

2011. máj. 15. 00:08
 14/22 A kérdező kommentje:
BlackSword basszus bird ki h ne irj ide megertetted? ugyemlekszem kiirtam h csak normalisak azaz akik hisznek ebben es ertenek is hozza valamenyrire azok irjanak -.-"
2011. máj. 15. 00:09
 15/22 A kérdező kommentje:

-Szero- . ok meglesem :D

amugy gondoltam h beirom a googlebe s kiadja mint tobbit xd

2011. máj. 15. 00:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Ne idézz!! Nem éri meg kockáztatni!
2011. máj. 19. 21:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Már nem kell! Megidéztem egy démont és rádküldtem. Mostantól minden éjszaka rendszeresen meglátogat majd. Várom a tapasztalataidat. (A következményekért sajnos nem tudok felelősséget vállalni.)
2011. máj. 29. 20:23
 18/22 BlackSword ***** válasza:
Megerteni??? Azt hogy kell??? MerÉrtetted Te anno, mit is tanítottak a magyar órán??? Mert démonok helyett inkább egy helyesírási tanácsadó szótárat hajkurássz...
2011. máj. 29. 20:36
 19/22 anonim válasza:
Ne idézz szellemet se démont se semmit...Mert ha egyszer belépsz azon az ajtón akkor nincs visszaút...Mindegy hogyan sül el a dolog hogy sikerül-e vagy nem ne csináld...Nekem egy osztálytársam pár évvel ezelőt megpróbált egy ilyen pár barátjával és nem sikerült nekik semmit idézni de azt mondták hogy hallottak valamit de a lényeg az hogy utánna napokig csak ezen járt az eszuk és nem tudták kiverni a fejükből pedig nem történt semi :D szóval azt mondom hogy ne csinálj ilyen hülyeségeket mert a végén még rossz helyen végzed :P :D de ez csak egy tanács(az én véleményem)
2011. júl. 22. 17:56
 20/22 anonim válasza:
Kérlek ezt a történetet olvasd végig.
2011. júl. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!