Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most ebben a kategóriában...

Most ebben a kategóriában szkeptikusból van több vagy ezohívőből? Mert több leszólás van egy kérdésben mint válasz.

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 17:31
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Ha Te kevesebbnek érzed magad, akkor fordulj orvoshoz."

BlackSword!! Na látjátok pont erről van itt szó! 1. Ha a "kevesebb" szóról úgy értetted hogy kisebbségi komplexusom van vagy lehet akkor tévedsz.

2. Erről van szó lehet hogy csak segíteni akarsz/akartok de mért kell ennyire bántónak lenni? Ez az egyik olyan mondat ami sértő tud lenni hogy "menny el orvoshoz". Nem kell úgy kezelni minket mint ha tényleg GYP-ek lennénk.

3. Vannak furcsa kérdések furcsa válaszokkal de én ezekkel nem törődök mert vannak fontosabb dolgaim az életben amit el kell intéznem és gondolom nektek is vannak ilyen dolgaitok.

A lényeg nem kell ennyire bántó szavakkal megfogalmazni amit elakartok mondani valakinek valamiről-valamit, ne tekintsetek úgy ránk mint ha semmit se tudnánk a tudományról vagy akármiről. Amúgy ez a Kedves-ezés is azt mutatja hogy a válaszírója akár 10-en évesnek is hiheti azt a személyt akinek épp ír.

2011. máj. 6. 06:20
 22/29 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1765..

Most belinkelek nektek egy kérdést amiben pont erről van szó amiről mi is beszélünk tessék végig lehet olvasni őket.

2011. máj. 6. 06:26
 23/29 BlackSword ***** válasza:

Én ezt teljesen jó szándékkal írtam... Nálam is kisebbségi komplexussal kezdődött a depresszió... Hál Istennek hamar kiderült, és gyógyszer nélkül, egy pszichológus segítségével megtanultam kezelni a dolgot, és ha ma hasonló indíttatásaim keletkeznének, akkor gond nélkül tudom kezelni... A depressió nem játék, nem érdemes félvállról venni...

De ha nem, akkor örülök, hogy egy egészséges fiatal vagy

2011. máj. 6. 09:27
 24/29 anonim ***** válasza:

Miért nem csinálnak maguknak egy szkeptikus klubot, vagy szkeptikus témakört és okoskodnak ott?Vagy miért nem a tudomány témakörben osztják az észt, ha már annyira okosnak hiszik magukat?Lehet, hogy ott már megállna a tudomány?

Ide kár téríteni , okoskodni járni, mert ez a két csoport örök ellentét marad.

2011. máj. 6. 11:34
 25/29 A kérdező kommentje:
Ahogy az utolsó válaszoló is írta "ez a két csoport örök ellentét marad" ami annyit jelent hogy hiába minden erőfeszítés részetekről kedves szkeptikus barátaim mert max csak annyit értek el a beszólogatós válaszaitokkal hogy még annál inkább se hederítünk rátok.
2011. máj. 6. 13:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még ha normális stílusban írnák le az ellenérveiket és meg is adnák a tudományos magyarázatot arra, hogy pontosan miért nem létezik az, ami szerintük csak hallucináció, akkor nem is lenne probléma, hogy ide írnak.

De nem tudják cáfolhatatlanul bizonyítani, hogy amiben ők nem hisznek, amit nem tapasztaltak, az valóban nem is létezik.De azt egyikük sem bírná ki, hogy ne tegye hozzá, hogy ő bezzeg tudományos gondolkodású, művelt, okos, logikus ember és persze az összes szkeptikus diplomás... :D

2011. máj. 6. 19:07
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez egy semleges oldal, ahol minden válasz jogos, ami releváns.

Amúgy furcsa, mert a szkeptikus blogon mindenki elélvez, amikor végre feltűnik wmiki, vagy valami más vitatkozni vágyó ezóbioöko hívő.

Ezoterikus témákban meg szentségsértés a kritika.

2011. máj. 7. 12:08
 28/29 BlackSword ***** válasza:

"Még ha normális stílusban írnák le az ellenérveiket és meg is adnák a tudományos magyarázatot arra, hogy pontosan miért nem létezik az, ami szerintük csak hallucináció, akkor nem is lenne probléma, hogy ide írnak."

És itt a logikai hiba... Miért nekünk kell bizonyítani valami meg nem létét... Ti állítotok valamit, és ugye az állítást igazolni kell... Nem az ellenkezőjét kell másoknak bizonyítani, hanem az állítónak kell bizonyítania az állítását... Jahh... Az már nem menne??? Akkor miért állítasz???

2011. máj. 7. 13:01
 29/29 Cho-CoLatte ***** válasza:
csak annyit tudok mondani hogy hallgass a saját szívedre:)
2011. máj. 31. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!