Mi a célja az életeteknek?
13:16
ezt hogy érted?
komolyan érdekel--hidd el,én sem.Ezért is keresem.Furcsának fog tűnni,de gyermekkorom óta kaptam valamit,ami nem e világi.És azóta van ez bennem(ez az egész érzés).Olyan mintha valaki mondani / üzenni akarna,és főleg irányít.De minél tovább keresem,annál jobban kezd az egész tisztulni.
13:09 vagyok, itt a tanácsom:
"Keress magad mellé jeleket, ne félj betalál majd mindegyik. Amelyik meg nem, attól meg a szabály erősödik."
13:15 nagyon köszönöm a válaszodat
teljesen igazad van
gátlásos vagyok nagyon de remélem minél hamarabb sikerül leküzdeni őket!
Nem sok minden,főleg hogy sokan elveszik a kedvem mindentől.pl.:jogsi szerzésben(már csak forgalmi szükséges)egyfolytában azt hajtogatták hogy úgysem fog sikerülni,és hogy biztos szarul vezetek,mára már nincs kedvem hozzá,főleg így ha hajtogatják.Vagy ha ruhát veszek minek az hogy nézek ki benne,vagy minek sminkelem magam?otthonra(mindíg ezt kérdik)
stb stb
Az, hogy megértsem az embereket, és a világot. Hogy ki mit miért tesz, és mi miért van úgy ahogy. Én a tudománynak szentelem az életemet, és hidd el, annál nagyobb sikerérzés nincs, mint amikor úgy érzed, hogy átlátod, megérted a világot. És elképedsz, hogy milyen hatalmas és tökéletes és gyönyörű. Örülök, hogy ennek a világnak a része lehetek.
Neked is megvan a helyed benne. Fogadd el, hogy ember vagy, és mint ilyen töltsd be az emberi szerepedet, ne legyél a társadalom néma szürke robotja.
Nekem az az életcélom, hogy abba tudjam hagyni azt a borzalmas szokásomat, hogy mindig másoknak akarok megfelelni.
És ez nagyon gyakran ahhoz vezet, hogy mások uralkodnak rajtam, és ők akarják megmondani, hogy nekem mi a jó.
Az összes eddigi barátom ilyen volt. Erőszakos.
Tudom, hogy ezt otthonról hoztam, mert a szüleimnek sem voltam soha elég jó. Kritizáltak mindenért.
Így tovább vittem ezt felnőtt koromba.
Mások kis pincsikutyája voltam, nem szégyen, ez az igazság.
De változtatni akarok rajta!
Úgyhogy nekem az a célom, hogy önmagam lehessek, és megtaláljam azokat az embereket, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok.
az emberi élet célja az, hogy felismertesse az egyénekkel külön-külön, hogy mi is az igazi Élet valójában. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!