Szerintetek melyik világvége fog bekövetkezni 2012-ben?
1. A Zentradi faj leigázza a földet:
És a kormányok miért titkollják el a Macross űrcsatahajó létezését?
2. A harmadik csapás
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-06 07:23!!!
Kisszivem az USA az atomfegyverarzenálját nem szárazföldi tárolású, hanem tengeralattjáróról indítható interkontinentális ballisztikus rakétákban tárolja... A mai Polaris2, Trindet rakéták hatótávolsága pedig 6000-7200 km fölöttiek, ráadásul rakétánként 8-12 robbanófejjel számolva elháríthatatlanok... Ebből kiindulva nincs a szárazföldnek olyan pontja, amit ezek a tengeralattjárók ne támadhatnának... Akkor minek adná ki a fegyvereit???
Másrészt az erőművekhez használt anyag finomítása korán sem olyan finomságú terméket eredményez, amit jobb esetben fel is lehet robbantani... Szóval teljesen felesleges a pánikot keltened...
Szerinted az euban senkinek sincs atomtöltete? Egy ország sem tárolja más atomját? Amikor többszáz tonna szemetet hoztak be a németektől arról tudtunk valamit? Hónapok teltek el amíg kitudódott. Sőt az is lehet, hogy most is hoznak be tonna számra szemetet, de ez ma már nem hír.
A legnagyobb baj, hogy ezeknek nem tudunk utána járni. Én egy ismerősömtől hallottam, hogy másfél-két évvel ezelőtt 16 darab a.b. volt nálunk. Azt nem tudom, hogy azóta elvitték-e, vagy még mindig itt van, lehet csak átmenő forgalom volt, de volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!