Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van ebben valami,...

Szerintetek van ebben valami, vagy ez nem létezhet?

Figyelt kérdés

Arról érdekelne a véleményetek, hogy még régebben a tv-ben volt egy olyan téma, hogy az ember 7 évente változik. Tehát pl. 14., vagy 21. évében lép valaki, akkor onnantól a következtő 7 éve más lesz. Nem tudom, hogy nektek van-e vmilyen tapasztalatotok, pl. hogy amikor 21, 28 és így tovább lettél, akkor éreztetek-e változást, ha igen miként, rossz vagy jó volt az a változás? Vagy ez is csak egy ezoterikus kitaláció?:)

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 2. 10:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Igen, a sejtjeinkre értették.Például a bőr hamar kicserélődik, a csontok lassabban.Aztán a belső szerveknek is más-más időre van szüksége a teljes kicserélődéshez, regenerációhoz.És így jön össze a 7 év.Persze számolni kell azzal is, hogy a sejtek bár megújulnak, mindig egy kicsivel tökéletlenebbek lesznek(egyszerűen fogalmazva)és így megöregszünk.
2011. máj. 2. 15:41
 22/24 A kérdező kommentje:
akkor mostmár értem:) köszi az infot:) azért aggódtam kicsit ezen, mert azt gondoltam ez ilyen ezoterikus, számmisztikás dolog...:)
2011. máj. 2. 19:05
 23/24 anonim ***** válasza:
56%
Ez igazából valóban létező téma az ezotériában. Természetes, hogy tudományosan nincs bebizonyítva, ahogy sok más sem. ^-^ Ám például én erősen hiszek benne. Főleg a saját életem és mamám élete alapján. Említettem, hogy 14-15 éves korom körül nagy változásokon mentem át. Az egyik előző állításra rá is cáfolnék, mert én teljes személyiség-változáson is átmentem. Régi ismerősök azt mondják, hogy teljesen más ember vagyok, újra meg kell ismerni. (De szerencsére pozitívan változtam.) Mamámnak volt egy számmisztikás könyve, ami szintén kitért a 7 éves dologra. Ki kellett számolni, hogy milyen számjegyhez tartozok, és az én jegyemnél konkrétan meg is van említve, hogy KB 7 évente akár a személyiségem is fordulatot vehet. Egyszer már erősen bejött. Most 22 éves vagyok, de jelenleg nem veszek észre semmit. ^-^
2011. máj. 4. 13:35
 24/24 A kérdező kommentje:

hát igen...valaki lehet, hogy jobban változik:) mondjuk szerintem lehet, hogy nem is pont 7 év, hanem az, hogy ugye bizonyos korban maga a környezetünk is változik, pl. új suliba kerülünk, vagy elkezdünk melózni, megismerünk új embereket, és lehet, hogy ez alakít inkább minket...és pl. a sulis dolog a legtöbb embernél szinte ugyanabban a korban van...és lehet, hogy azért gondoljuk azt, hogy ez a 7 év miatt van...nem tudom igazából:D csak azért érdekelt volna mások tapasztalata is, mert írtak itt nem jó dolgokat is, és jajj mondom...:D

köszönöm, hogy írtál:)

2011. máj. 4. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!