Szerintetek van ebben valami, vagy ez nem létezhet?
Arról érdekelne a véleményetek, hogy még régebben a tv-ben volt egy olyan téma, hogy az ember 7 évente változik. Tehát pl. 14., vagy 21. évében lép valaki, akkor onnantól a következtő 7 éve más lesz. Nem tudom, hogy nektek van-e vmilyen tapasztalatotok, pl. hogy amikor 21, 28 és így tovább lettél, akkor éreztetek-e változást, ha igen miként, rossz vagy jó volt az a változás? Vagy ez is csak egy ezoterikus kitaláció?:)
Köszi a válaszokat!
hát igen...valaki lehet, hogy jobban változik:) mondjuk szerintem lehet, hogy nem is pont 7 év, hanem az, hogy ugye bizonyos korban maga a környezetünk is változik, pl. új suliba kerülünk, vagy elkezdünk melózni, megismerünk új embereket, és lehet, hogy ez alakít inkább minket...és pl. a sulis dolog a legtöbb embernél szinte ugyanabban a korban van...és lehet, hogy azért gondoljuk azt, hogy ez a 7 év miatt van...nem tudom igazából:D csak azért érdekelt volna mások tapasztalata is, mert írtak itt nem jó dolgokat is, és jajj mondom...:D
köszönöm, hogy írtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!