Be tudok vonzani az életembe egy vallást 2012-re?
Szia Utolsó Válaszoló!
Az Isten egy, és ugyanaz, csak a különböző vallások hívei másképpen tisztelik, és olykor másképpen is nevezik Őt, de ugyanazt az Istent tiszteljük mind a 7 milliárdan, akik ezen a glóbuszon élünk.
Ezért jómagam is mindig ugyanazt az Istent fogom tisztelni életem végéig, csak nagyon erős késztetést érzek arra, hogy másképpen tiszteljem Istent, mint eddig, másféle erkölcsi szabályrendszernek vessem alá magam, stb.
Bízom abban, hogy 2012-ben majd lezajlik a nagy váltás/változás az egész világon, és akkor majd én is megtalálom majd az új hitemet, és vallást fogok váltani a 2012-es, vagy legkésőbb a 2013-as évben (de jobban szeretném, ha erre már 2012-ben sor kerülne)
Vannak tippjeim, hogy mely vallások közül fogom majd bevonzani valamelyiket az életembe 2012-ben, csak azt nem tudom még, hogy melyik lesz az, amelyet a legerősebben fogom bevonzani az életembe.
Üdv: a kérdező, egy 28 éves lány
A véleményem a következö a vallásokról.
Magam is hivö ember vagyok de nem abban az értelemben ami
ugymond természetes. Hiszek Istenben de nem az általános értelemben hiszek a feltámadásban egyszóval mindenben de legföképp az univerzum erejében. Sok embert és vallást ismerek mert ahol én élek itt nagyon sokféle ember van, de akivel beszéltem mind azt mondta miért kell hogy neked megmondja valaki miszerint éld az életed. Nem tudod eldönteni magad? Kell valaki aki meghatározza neked mit és mikor tedd?
Én ember vagyok. Egy önállo gondokodásra és cselekvésre tervezett lény. Az univerzum teremtett számomra lányegtelen ki a Mindenható személye. Ami fontos az a gondolat ami belém van kodolva és ami irányit. Nem kell használati utasitás az élethez mindig ugy kell csinálni mindent ahogy az elméd diktál. Ha vesztek egy TV-ét minden használatkor böngészitek a használati utasitást? NEM Tehét bármely szent könyv többszöri olvasása csak elcsépelt össze-vissza történet kavalkáddá változik.
Legyél érett az életre és ne mondja meg senki hite hogy te mit higgyjél. Vagy jóbban érzed magad ha más mondja meg neked mit kell hinned? Mert én nem. És melyik hit a jó? Melyik az igazi? Mindenkinek a sajátja. Én nem a mondákban meg mesékben hiszek hanem mindabban amiben élek az UNIVARZUM erelyében.
Utolsó, de igenis történne velem akkor valami: az, hogy megőrülnék.
Üdv: 29/L
Sziasztok!
Ezt a kérdést már elég régen írtam ki, de még mindig aktuális.
Pár hónap, és 2012-t fogunk írni, amit én annyira várok, de a kérdésemben kiírt kérdés még mindig nem oldódott meg.
Azóta annyi történt, hogy elolvastam egy bizonyos vallás szent könyvét, és nagyon úgy tűnik, hogy nem az az én utam. Arra is rájöttem, ha megtalálnám a páromat, akkor ez nekem könnyen menne, mert a félelmeim nem tartanák lepecsételve a szívemet, mert a párom ott állna mellettem, és nem lenne nálam boldogabb ember, mert a párommal együtt megtalálnánk a számomra igaz hitet.
Kérdés azonban, hogy hogyan találjam meg a Nagy Őt. A megoldás kulcsát itt csörgetem a kezemben, csak nem tudom, melyik zárba illesszem be a kulcsot.
Üdv: 29/L
szerintem ne vallást keress, hanem válaszokat :)
gondolom nem az a célod hogy valamiben vakon hihess, hanem h megtudd az igazat, nem? akkkor pedig azt akard bevonzani, az igazságot, ne pedig egy másik vallást, ami lehet megint csak hazudik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!