Mit keresnek ezen az oldalon olyanok, akik nem hisznek azokban a dolgokban, amikről itt szó van?
Néha ha kapok levelet a gyakorikérdésektől és unatkozok melóhelyen, akkor szoktam nézelődni. Jót szórakozok az emberi butaságon elvakultságon és érdekes tudományos okfejtéseken.
Ha kicsit utánajárna néhány ember annak amit ír pl fizika vagy biológiakönyvekben (általános iskolai), akkor sokkal kevesebb lenne az eziránt érdeklődő.
Pl valakik tényként kezelik, hogy van olyan ember akinek a DNS molekulái elektromágnesesen érzékenyek. Csak 2 perc wikipedia olvasás után egyértelmű lenne, hogy egy összetevője sem reagál a mágnes térre. "De az úgy van, mit okoskodsz ööeeee!"
Egyébként van eladó energiakristályom 50.000 forintért, jóslok 100.000-ért, aurát érzékelek 80.000ért. Akár e-mailen keresztül is.
Hello!
Én azért szoktam agyatlanságokat írni az ezo kategóriába, mert hiszek abban, hogy nincs olyan ember, aki ezeket a kérdéseket komolyan és őszintén teszi fel. Az összes ezotéria témájú kérdést az abszurd humor egy elfajzott ágának tekintem.
00,45-nek!
Ez is egy vélemény, de attól még "beszólni" nem kellene, hiszen ki tudja?
:D Elmeorvosok szerint a "diliház" lakói szentül meg vannak arról győződve, hogy körülöttük mindenki "dilis". Vajon kinek van igaza?
Mert szeretek röhögni, és vicces hogy emberek utólag mennyi mindent tudnak belemagyarázni dolgokba:DD
És mert ez egy publikus oldal...
Mondtam én mindig, hogy kár volt az OPNI-t felszámolni :D
Vittem oda jónéhány embert, akik tisztánláttak, démonokkal társalogtak... Volt aki színes fénylényekkel vitatta meg a jövőt, mert a fénylények látták a Föld jövőjét, Ő meg látta a fénylények bolygójának jövőjét.
Ezoterikusan roppant képzett is lehetnék, ha hinnék benne.
Egyszer voltam egy UFO konferencián (pontosan UFO-val kapcsolatos) /Újpesten volt megtartva és én, kíváncsiságból elmentem oda/.
Beléptem és egy hatalmasat csalódtam. Az előadásoktól nem lettem okosabb (most komolyan - semmi újat nem tudtak mondani, csak elismétlik a saját szövegeiket, amiket a neten is gyorsan megtalál az ember, persze, ha érdekli őt), ráadásul a képek egy része arról szolt, hogy milyen lézer effektekkel varázsolhatunk földönkívüli lényt a fényképekre.
Na köszönöm, én ebből nem kérek.
Amúgy meg: nem hiszem, hogy egy pár kérdésen kívül, valamit is komolyan lehet venni. Meglátszik, hogy egyesek képesek tényleg bevenni az alkonyzóna, illetve a végtelen határok sorozat baromságait is, attól függetlenül, hogy mi lehet rá az értelmes magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!