Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teljesen megőrült. Mit tegyek...

Teljesen megőrült. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm azt állítja, hogy látja a szellemeket... Méghozzá 4 éves kora óta... Először meglepődtem.. én persze magamban röhögtem rajta, először azt hittem viccelt, de végül már nem is volt olyan vicces..Komolyan azt hiszi, hogy látja őket és egy barátnője szintén látja... És hogy ezért lettek barátnők, de nem tudom mekkora hülyének néznek engem, mert ha valóban látnák, egészn máshogy hatna az életküre egy ilyen képesség, de nem. Teljesen nyugodtak. Olyanokat mondott, hogy imádja magát, azért mert ő ilyen különleges... Az állam leesett, amiért ilyeneket gondol. Én úgy vélem, hogy a világban egy ember nem azért különleges, mert valami erőt kapott, hanem mert valamiben kiemelkedően tehetséges...

Nem tudom mit tehetnék vele, szerintem komoly bajai vannak... Két kérdésem van. Szerintetek látja-e őket és mit tehetnék vele?

2011. márc. 29. 21:45
1 2
 11/16 Összefogás ***** válasza:

A Te képességeid még szunnyadnak. Ahhoz hogy feléleszd őket, több dolog szükséges. Hit Istenben, hit Önmagadban, gyakori meditáció, csend, nyugodt, stresszmentes életmmód, türelem, kitartás, remény. Nem szükségszerű hogy éppen szellemeket láss, lehetnek más képességeid is: kitűnő megérzések, telepátia, auralátás, gyógyító képesség, előző életekbe és jövőbelátás.

Jézus azt mondta, kérj, és megadatik. Imádkozz Istenhez, légy türelmes, és fejleszd magadat.

Nézd meg a Mennyei Prófécia című filmet, és olvasd el a könyvet.

2011. márc. 30. 00:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Szellemi világ, csak energia sűrűség, amit csak érezni lehet, de nem látni. Nem kell velük foglalkozni,nem hiszem, hogy a te tiszted lenne őket más útra terelni.
2011. márc. 30. 06:43
 13/16 anonim válasza:
teljesen megértelek vidd el őt egy agy turkászhoz őszinte részvétem
2011. márc. 30. 14:29
 14/16 BlackSword ***** válasza:

"tudod mi a baj? az hogy valaki azt állítja létezik, más meg azt hogy nem létezik szellem ..."

És aki azt állítja, hogy létezik, az hazudik...

2011. márc. 30. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:

15:24 Hallottad már ezt az idézetet? Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes. (Hamlet)

Hogy te még sok mindent nem tudsz az nem baj, de olyan vehemensen állítsz olyanokat amiről fogalmad nincs.

Igaz egy óvodásnak hiába beszél az ember kétismeretlenes egyenletről, nem érti. Most te is ezt teszed

2011. ápr. 1. 06:11
 16/16 BlackSword ***** válasza:

Képzeld olvastam a Hamletet... Igazán szép mű... De William Shakespeare művei kicsit elvontak... Ugye a dráma... És ez így is van jól...

De ha már dráma, akkor emeljünk: Szophoklész Antigoné: "Sok van, mi csodálatos,/De az embernél nincs semmi csodálatosabb."

És ha ez igaz, akkor miért kell kitalálni mindenféle szubsztanciákat... Aki hallgatott filozófiát, az tudja, hogy pusztán "jó" és "rossz" egyének nincsenek a valóságban... Minden egyén színes, és személyisége sokrétű... Nincsenek "feketék" és "fehérek"... És itt most nem a bőrszínre gondolok...

2011. ápr. 2. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!