Mi volt az a mondat, ami megváltoztatta az életedet?
"A tojáshéj még a seggeden van" Apám mondta mindig,
"Te az enyém vagy! Papír is van róla" a Volt férjem kedves szavai
"beszélgessünk a komolyzenékről! Dugtál már zongorán?" volt aki feltette ezt a kérdést is..
Egy Roswell-trailer a Viasat3 indulásakor (2000-2001-ben), amit pszichoterápiában is sikerrel alkalmazok, és akiknek ezt is "beillesztem", azokat elég alaposan elgondolkodtatja, ami addig terjed, hogy napközben is van úgy, hogy filóznak ezen...
A trailer szövege így hangzik:
"-- Tudod mi a legfélelmetesebb dolog? Az, hogy nem tudod,... MI KERESNIVALÓD VAN EZEN A VILÁGON,... nem tudod, MI KERESNIVALÓD VAN ITT!? EZ a legborzalmasabb érzés!"
(...Roswell, péntek este 22 órakor a Viasat3 műsorán!)
//Természetesen nem reklám célzattal szúrtam be az említett műsort, az említett adón, hanem mert így történt.//
Üdv: EE
Aki légvárakat nem épít,valóságosat sem fog soha.
Ennek a mondatnak az igazságtartalma megcáfolhatatlan.Sajnos későn olvastam.Gyermekkoromban túl sokszor tanácsolták,hogy:Szállj már le a földre!Nem is volt merszem a realizmus talajáról elrugaszkodnom.Pedig talán érdemes lett volna.
*** 14:47-eshez javítás: ***
"...nem tudod, MIÉRT VAGY EZEN A VILÁGON,... nem tudod MI KERESNIVALÓD VAN ITT!?" ((:-$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!