Mi volt az a mondat, ami megváltoztatta az életedet?
"Mi volt az a mondat, ami megváltoztatta az életedet?"
-ez.
"Többé nem vagy a fiam."
"Menj el, és soha többé ne gyere vissza. Ez már nem a te otthonod."
A szüleim az én mondatom után, ami megváltoztatta az életüket: "Meleg vagyok."
"Fiacskám,van egy rossz hírem:Dédi meghalt."
Ez fogadott 2004 karácsony előtt 6 éves fejjel. :'(
"Így nem lesz belőled semmi."
"Nem hiszek benned."
- apám
"Utálom a reményt... akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer... utoljára..." - miután ezt az idézetet megtaláltam, semmit nem adtam fel és mindig újra és újra belekezdtem abba ami százszor se sikerült..
"Annyi ember van az életben, akik egyszerűen kijelentik: te ezt úgy sem tudod megcsinálni. Ha ilyen történne, csak vegyél egy nagy levegőt, fordulj meg, és mond: akkor most figyelj és tanulj.
"Sehol nem fogod így megállni a helyed, én is voltam külföldön, még 1 hónapot sem bírnál ki."
Ez volt az ofim, aki miatt érettségi előtt ott hagytam az iskolát,azóta külföldön élek és dolgozok, ez volt 3 éve.
"Ilyen hozzáállással nem lesz belőled senki"
Szinte az összes tanáromtól hallottam ezt a mondatot, amúgy valahol igazuk lett, csak nem úgy, ahogy ők gondolták.
"...És én várni fogok, mert várni kell arra, aki nem jön el..."
Ezt pedig egy régi film zenéjének egy sora, a Szerelemből szerelembe címűnek.
Sokáig vártam valakire, aki nem jött el, utána eljött, de kár volt. Nem szerelem volt, hanem az apám.
az hogy "szeretlek"
és az anyukámtól, és tudom h nem emlékszem rá, de 1 percesen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!