Például, hogy, ha keresed, ha nem találkozol a Nagy Ő-vel? Vagy hogy a dolgok nem véletlen történnek úgy, ahogy? Hogy bizonyos emberekkel nem véletlenül találkozol? Vagy épp veszted el őket?
én hiszek benne, de ha ez igaz, akkor nagyon nem értem, hogy miért találkozok olyan emberekkel akikkel bár ne találkoztam volna
2011. márc. 27. 18:20
2/11 anonim válasza:
Szerintem vannak véletlenek is, amiknek semmi jelentőségük, tehát nem minden sorsszerű, de az biztos, hogy az élet nagy dolgaiban benne van a sors keze.
Úgyhogy szerintem a nagy és fontos dolgok sorsszerűek, én a legváratlanabbul találkoztam valakivel, aki megváltoztatta az egész életemet.
Szerintem ez biztos, hogy a sors keze volt.
De azt nem hiszem, hogy sorsszerű, ha a szomszéd a lábadra lép, vagy, ha nem kapsz a boltban kenyeret, meg az ilyen kis dolgok
2011. márc. 27. 18:30
3/11 anonim válasza:
Én is úgy godnolom, ahogy második válaszoló mondja. Viszont a kis jelenetek is valami tapasztalatot adnak, vagy elindítanak egy bizonyos úton. Abban hiszek, hogy a sorsunk tanulnivalói, a feladatok azok, amik meg vannak írva, és nekünk kell megtalálni hozzá a "iskolát", vagyis a sorsot. A sors gyakran nehéz, és azt mondhtjuk: Na, ezt nem én választottam. Pedig mi választjuk, csak nem a testünkkel, nem is az agyunkkal, hanem a lelkünkkel, mégpedig a tanulnivaló érdekében.
2011. márc. 27. 21:42
4/11 anonim válasza:
èn abban hiszek h Isten a sors és kész
2011. ápr. 23. 20:59
5/11 valakiakitnemismersz válasza:
Én meg nem hiszek semmiben csak saját magamban és azt csinálom amit akarok nem a sors irányít én döntök.
2011. ápr. 23. 22:16
6/11 anonim válasza:
Én nagyon hiszek benne. Egyszer volt,hogy rómában összefutottam egy régi ismerösömmel,akibe anno szerelmes voltam (ő akkor nem tudott róla). Évekig nem láttam,nem tudtam róla semmit. Mennyi az esélye annak,hogy a világ másik végén egy több milliós országban összefussunk? Utánna összejöttünk,és bár már nem vagyunk együtt,sokat tanultam tőle,és máig jó barátok vagyunk.
2011. ápr. 24. 10:54
7/11 anonim válasza:
Az emberek abban a tévedésben élnek hogy a sors irányít minket és az hoz döntéseket helyettünk. Nem. A döntéseinket mi magunk hozzuk meg hogy aztán azon az úton járjunk tovább amit mi választottunk a sors pedig csak megépíti azt a bizonyos utat, minden cselekményünknek van jelentősége ami talán valami nagyobb dologhoz kapcsolódik. Teljes mértékben hiszek a Sorsban és tudom is hogy mi is az pontosan.
2011. ápr. 24. 11:01
8/11 anonim válasza:
hülyeség
2011. ápr. 24. 14:01
9/11 anonim válasza:
Én hiszek a sorsban.
Ebben szerintem igazán azok hisznek, akikkel életük során sok roszs történt. Bennük el van ültetve az, hogy ennek valamiért így kell lennie!
Abszolút hiszek benne. Hiszen nyilván a döntéseket mi hozzuk, de egy baleset, vagy olyan dolog, amit nem mi befolyásolunk, azt nyilván nem lehet a saját döntéseinkkel magyarázni.
Ez a SORS
2011. ápr. 24. 14:46
10/11 anonim válasza:
Én olyan ember vagyok,akinek láthatóan,nagyon impulzívan megfigyelhető annak a bizonyos valaminek a létezése.A Sors gondoskodik arról,hogy a lehető legjobban megfelelő életet élj.Tényleg mi hozzuk a döntéseinket,de a Sors gondoskodik arról,hogy a döntés,számukra is helyes legyen.Ezért elénk lökhet egy zenét,egy képet,egy személyt,igazából bármit.Csak boncolgasd ki a témát.Pl.találkoztam ma egy pasival a könyvtárba.Miért mentem a könyvtárba?Hogyan mentem a könyvtárba?Miért azon a részen voltam?Találkoztam útközbe valakivel?Valami lassított?stb...
Ajánlok egy fantasztikus filmet:A nő kétszer
Azok számára és élvezetes,aki nem hisz benne.A film két féleképpen mutatja be egy nő életét,aszerint,hogy lekési a metrót vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!