Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki hisz az "ezotériában", az...

Aki hisz az "ezotériában", az mi alapján hisz benne?

Figyelt kérdés
Az ezotéria alatt, az itteni témaköröket értem. Azaz reinkarnáció, UFO-k, természetfeletti lények, mágia, jóslás, asztrológia stbstb. Aki hisz bennük mi alapján? Van valami bizonyítéka, vagy csak szimpatikus neki, jó érzéssl tölti el, ha hisz benne?
2011. márc. 25. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Testelhagyásban hiszek,mert volt benne részem.a reinkarnációt simán lehetségesnek tartom,sokkal könnyebb elhinnem,mint az örök menyországot,vagy poklot.UFO-t,természetfeletti lényt még nem láttam,de ezek létezését is simán lehetségesnek tartom.elvégre nem mi vagyunk a világegyetem középpontja,csak azt hisszük.azért elég nagy ahhoz,hogy ezt így egyértelműen kijelenthessük.mágiát nagyjából tudom,hogy működik,de nem érdekel túlzottan,max.annyira,ha vágyom valamire,és szeretném megkapni az élettől,mert végül is ez is egyfajta"varázslat."

Jóslás,nem érdekel,nekem senki nem mondja meg a jövőmet,és én sem akarok senki más életébe beleavatkozni ilyen értelemben.asztrológiában a csillagjegyemben van jópár dolog,ami tényleg jellemző rám,de nem hiszek benne,szerintem csak belemagyarázás.

2011. márc. 27. 12:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Testelhagyás alatt mit értesz? Milyen élményed volt?
2011. márc. 27. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
éjszaka kiléptem a testemből,a kezemmel át tudtam nyúlni a falon,de nem tartott sokáig az egész.nagyon könnyűnek,szabadnak éreztem magam.
2011. márc. 27. 15:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Ilyesmi már velem is történt, bár én álomnak tudtam be. Én is szinte lebegtem, olyan könnyű volt a testem, sokkal nagyobbakat léptem (kisétáltam a teraszra), majd felemelkedtem, de sajnos felébredtem, nem tartott sokáig, pedig jó érzés volt.
2011. márc. 27. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Istenem, mennyi hül.... ööö... bolondos ember...

Szóval ha arról álmodik az ember, hogy kilép a testéből, és a szobában mászkál, az nem álom, hanem tényleg megtörtént. Ezek szerint, ha én azt álmodtam, hogy Angelina Jolieval szexelek, akkor tulajdonképpen tényleg szexeltem vele, csak álomnak hittem.

Ja, meg én múltkor sétáltam a temetőben, és láttam, hogy elrepül a borókabokor fölött egy szappanbuborékokat fingó rózsaszín elefánt. Nincs rá bizonyítékom, nem tudtam megfogni, lefényképezni, semmi, csak a szememmel láttam. És mivel nem láttam ilyet se előtte, se azóta, így BIZTOS, hogy nem képzelődtem.

Uram atyám. Normális emberek már nem születnek?

2011. júl. 4. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!