Felvetésem : Hogyan kerűljük el 2012-es világvágét?
Sokat töpprengtem ezzel a 2012-vel kapcsolatban és azt hiszem találtam egy lehetséges megoldást ami mindenkinek jó lenne és megnyugtató is egyben.
Szóval az a lényeg, hogy sokan félnek a 2012-es évtől mivel a Maya naptár szerint világvége lesz. Arra gondoltam, hogy mivel sokan pánikolnak ettől, ezért nem mennek nyaralni stb, akkor el lehetne törőlni azt a dátumot és 2011 után legyen egyből 2013 vagy mivel a 13-as is szerencsétlen akkor már 2014. Ezzel minden numerológiai számmisztikai dolognak és félelemnek elejét vehetnénk. Nem lenne pánik és a túrizmus is szárnyalna.
Abban az esetben ha a Mayáknak igazuk van, akkor ezáltal el lehetne kerűlni a katasztrófákat is ! Gondold el egy esetleges katasztrófa özönt is el lehetne kerűlni, ha kihagyjuk a 2012-es esztendőt és 2013 vagy 2014-el folytatjuk rögtön, bár szerintem 2015-el lenne helyes folytatni, hiszen az 5-ös páratlan szám és számmisztikailag közönbösítené az az évi szerencsétlen világvágét.
Ne parázzatok lemondtuk a világvégét. Majd 2060-ban lesz a következő próbálkozásunk, de addig is szaporodjatok é hogy minél többen meghalhassatok.
A SÁTÁN
"Szóval az a lényeg, hogy sokan félnek a 2012-es évtől mivel a Maya naptár szerint világvége lesz."
A Maya naptár szerint SEM lesz világvége, ezt a bulvár újságok találták ki, te meg a haverjaid meg elhittétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!