Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik a Szcientológia fokozatai?

Mik a Szcientológia fokozatai?

Figyelt kérdés
előre is mindenkinek nagyon szépen köszönöm!! :) meg a zöld pacsi :)))
2011. márc. 23. 15:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%

1.) Ha nem érdekel, csak kritizálni és lehúzni akarsz, ne kérdezz.

2.) Ha nem akar valaki válaszolni és úgy kezdni "nem tudom, de...", akkor minek ír ide.

Egy Szcientológus

He-he!

2011. máj. 6. 22:47
 12/13 anonim válasza:
Nem érdekes mik a fokozatai ha a legtöbb embert egyszerüen nem lehet rávenni a szcientológiára és ennek nem az állitólagos vagy valódi szektai pénzhajhászás az oka. Látjátok én is le vagyok pontozva a sárga földig meg tiltogatva mert a homoszexualitást betegségnek tartom és nem pedig normálisnak.
2011. júl. 27. 01:29
 13/13 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, akkor az elsö fokozat az hogy valaki nem turkálódik seggbe és nem szaladgál valamely egyenruhában Isten,Egyház, Haza vagy ehhez hasonló szardarabra hivatkozva elkövetve naponta olyan bünöket amiért az alkotmány és a törvény egyenként is legalább 15 év fegyházat ir elö.
2011. júl. 27. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!