Az ezotéria tulajdonképpen mit jelent? Tudom hogy sok embernek a hülyeséget
de velük ne foglalkozzunk
vagy egyszerűen csak az olyan dolgok összessége amiket nem lehet megmagyarázni ép ésszel ,a tudomány jelenlegi szintjén.
köszönöm a válaszod , én is de falra mászok az ezo-tv-n lévő baromságoktól.:D
de ilyen hogy vonzás törvénye ,telepátia ,agykontroll szerintem abszolút lehetségesek, csak mivel nem tartunk ott hogy ezt iskolában tanítsák így nagyon nehéz fejlődni benne
ami a szuperképességeket illeti ,én inkább azt gondolom hogy a gyakorlat teszi a mestert a képességeket illetően,nem pedig beleszületünk
nyilván van aki tehetségesebb és van aki bénább ,de ez kb olyan mint a matek ,van aki előbb megtanulja,könnyebben, van aki pedig kitartóbb,hosszabb idő alatt tudja csak elsajátítani.
Szia!
Utolsó válaszoló vagyok. Szerintem is létezik telepátia és a vonzás törvénye. A telepátiát a saját bőrömön tapasztaltam, de nem úgy, hogy kifejlesztettem, vagy gyakoroltam, hanem magától jött. Nekem ez csak egyetlen emberrel működik különben, a szerelmem volt, aztán barátok lettünk, talán a legjobb barátom. Olyan, mintha ő meg én valahogy egyek lennénk, nem tudom máshogy mondani, és megmagyarázni sem, még magamnak sem, de annyira össze vagyunk kötve, hogy mindent tudunk egymásról, magyarázkodni sem kell. Nekem másokkal kapcsolatban csak megérzéseim vannak, ilyen összekötöttség nincs senkivel.
De a megérzéseim szinte 100%-ban bejönnek, csak sokszor nem hallgatok rájuk, mert racionálisan felülbírálom, és máshogy döntök, de utólag mindig kiderül, hogy a megérzésemnek volt igaza.
A vonzás törvénye is igaz szerintem, csak nem úgy, ahogy írják, hogy bármit bevonzhatsz, mert szerintem ez nem igaz. Én mondjuk hiába akarnék matematikus lenni, mikor tök hülye vagyok a matekhoz, vagy hiába mennék közgazdásznak, mert ez nem nekem való, és ezt el kell fogadni. Szerintem azt vonzod be, ami illik a személyiségedhez, nem azt, amit csak úgy elképzelsz, mert az vagy nem teljesül, vagy ha teljesül nem leszel boldog tőle.
Inkább úgy van ez a vonzás, hogy rátalálsz valamire, amit szeretnél elérni, és addig foglalkaozol vele gondolatban, amíg észreveszed azokat a dolgokat magad körül, amik elvezetnek a célodhoz. Illetve nekem sokszor segítettek a véletlenek is, véletlenül találkoztam valakivel, váratalnul sok pénzt kaptam, és meg tudtam tenni, azt amire vágytam, pont jó időben voltam jó helyen stb... Szóval ez lehet, hogy nem is véletlen, hanem a vonzás törvénye.
Az agykontrollt nem ismerem, soha nem csináltam, de szerintem olyasmi lehet, mint a vonzás törvénye.
Lehet, hogy tényleg úgy van a szuperképességekkel kapcsolatban, ahogy mondod, hogy mindenkiben megvannak, de azt az egyet tudom, hogy aki görcsösen akar valami képességet elsajátítani, az soha nem fog sikerülni. Abból az emberből csak egy görcsös, erőltetett ezo-bolond lesz, aki mindenkinek megmondja a tutit, de közben annyira nem hiteles, hogy szörnyű, mert látszik rajta, hogy ez csak egy szerep, és nem egy belülről jövő tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!