Mennyire érdemes gyűlölni, úgy értem, hogyan használjam ezt az oldalamat?
az egyik tanárommal vagyok ilyen kapcsolatba
de úgy tudok felülkerekedni rajta hogy végiggondolom ,hogy ő egy ilyen ember, nem tud tanítani ,én úgy sem tudom megváltoztatni a véleményét ,ha meg 1-es után ad még egyet, akkor örülök hogy nem adott hármat.
Jézus nem a gyűlöletét mutatta ki...hanem a "nem egyetértését"...azért van egy hatalmas különbség. :)
Jézusunk nem esett át a ló túloldalára. Tehát Jézus elnézte a bűneiket, de szóvá tette nekik, hogy azt elkövetik...az "elnézés" azt jelenti, hogy nem állok bosszút, nem azt, hogy rájuk hagyom szó nélkül. szóval az utolsó mondatodban nagyon szépen megfogalmaztad...és az az igazság :)
Gyűlölni pedig annyira érdemes, pontosabban a gyűlölet kb arra van, hogy rájöjjünk az nem jó...erre még egy effekt figyelmeztet...amit fájdalomnak hívünk, ekkor ugye a szívünkön érzünk nyomást, ami nem kissé kellemetlen...a gyűlölet a félelemből táplálkozik, a félelem pedig az elkülönültség érzetéből adódik, és az ez általi egyedüliség érzetéből, ami egy téves megítélésből fakad...aki tudja, hogy egy mindennel, az nem gyűlöl, nem is fél...mivel rájött, hogy minden önmaga...önmagán meg mégis mit gyűlöljön, önmagától mégis mit féljen, amikor ebben a felállásban az "Én"-be beletartozik a szó szoros értelmében minden. :P
üdv
26/F
LastOne.Left
lastoneleft ,jó ember lehetsz:)
nehéz megérteni amit írsz de nagyon jó olvasni.
igyekszem én is változni, de ha valaki direkt ellenszenvet vált ki(legalább is azt szűröm le hogy ezt is akarja hogy ne szeressék) mások iránt ,ekkor olyan nehéz pozitívan gondolkozni a társaságában mikor 1-est ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!