Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te mennyire vagy abban biztos,...

Te mennyire vagy abban biztos, hogy 2012 végén beköszönt a 10 évig tartó jégkorszak? És ha biztosra tudod, hogy eljön, honnét tudod?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Erre a válaszomra senki sem válaszolt még..

Úgyhogy tessék.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1595..

"Nekem csak egy db kérdés jut eszembe, főleg az utolsó link kapcsán...Hogy ha tényleg olyan nagy mértékű változás fog bekövetkezni , ami 2010-12 es évekre hatással van, és talán bekövetkezik a jégkorszak. Akkor miért nem adják le pl a híradókban vagy az újságokban, hogy készüljünk fel rá, ha annyira biztosak benne a tudósok , hogy jégkorszak lesz meg a Föld haldoklik stb...

Akkor miért nem figyelmeztetik az embereket erre az egészre, és készítik fel őket?"

2011. márc. 5. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem készítik fel az embereket, hogy közeleg a jégkorszak , vagy még mindig államtitok?

És ne az embereket hibáztassuk, hogy nem vennék be... De igenis ha komolyabban foglalkoznának a témával, akkor az ember észhez térne, hogy bizony kéne ellene tenni valamit vagy raktározni értitek? nem?

Vagy rosszúl gondolom?

2011. márc. 5. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező egy valamit árulj már el. Ha nem bírod 404 et ha szerinted össze-vissza beszél akkor mért érdekel a véleménye? Erre a logikára válaszolj! A vak is látja hogy csak kötekedsz!
2011. márc. 5. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Kétlem :)

Van pólus váltás, tengelyszög változás, de égkorszak szerintem még nem lesz.

Egyébként jelenleg is abban élünk, mivel van tartósan jég a Földön.

2011. márc. 5. 18:37
 15/17 A kérdező kommentje:

70% a vak is látja , hogy épp annyi eszed van, mint amennyi látszik. Na mennyi? Semmi.

Nem kötekedek , csupán tényeket írtam , hogy ellentmondásba keveredett saját magával ,amit a vak is lát, ha visszább olvas, vagy olvasta 404 korábbi írásait. Amúgy ne védjed már ennyire, a nyelvedet kihúzhatnád néha a fekete lyukból, ne baj , ha pihen kicsit. Ha valami nem tetszik 404-nek majd válaszol , szerintem te nem kellesz ehhez.

2011. márc. 5. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is van ellentmondás! Ha a globális felmelegedés következtében a föld jégtakarója olyan drasztikus mértékben olvad el 2012-re, ahogy azt mondják, akkor annak már a jelenleginél nagyobb mértékű folyamatát kellene a mindennapi életben látni.

Viszont ha ez be is következik 2012-ig, az akkorra előrevetített csillagállás (viszonylag rövid ideig tartó teljes sötétség) szerintem nem lesz képes egy akkora mértékű víztömeget úgy lehűteni, hogy abból egy újabb, a föld egészére kiterjedő jégkorszakot idézzen elő.

Én úgy gondolom, hogy lesznek a földön bizonyos helyek, ahol valóban gondokat fognak okozni a jéghegyek olvadása miatti katasztrófák. És ez mellett lesznek helyek a földön, ahol viszont a csillagállás hatása fog erőteljesebben jelentkezni, mint máshol.

A népesség TELJES kipusztulása egyik területen sem fog bekövetkezni, de az egyes területeken bekövetkező katasztrófák is - remélem - elég lesz ahhoz, hogy a megmaradó lakosság a továbbiakban jobban figyeljen oda saját cselekedete következményeire: vigyázzon jobban a földre, az emberek figyeljenek oda jobban a másikra, ne csak a saját érdekeiket tartsák szem előtt. Legyen több a békesség, a megértés, egymás segítése és megbecsülése.

Egyébként valamelyik nap a tv-ben mutattak egy filmet (talán Kopernikusz? ezekkel mindig bajban vagyok) 2060-ra jósolta ezeket a katasztrófákat. Pár hónappal ezelőtt pedig a maja fősámán (?) nyilatkozott arról, hogy vannak még a nagyvilág elől elzárt ősi előrejelzéseik is, mely szerint tőlünk emberektől függ, hogy ezek a katasztrófák valóban bekövetkeznek-e 2012-ben. Tehát már ő is visszakozik, és menteni kívánja ősei esetleges téves jóslásait.

Akkor ezek szerint az igazság az, hogy: vannak, lesznek a globális felmelegedésből eredő árvizek, egyebek. És az is biztos, hogy az a bizonyos csillag-állás bekövetkezik, és valamilyen hatása annak is lesz.

2011. márc. 6. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Én abban vagyok biztos hogy 2012-12-12 lesz az utolsó nap ebben az évszázadban amikor az év/hónap/nap megegyezik.

Vagyos 12/12/12.

Talán ezért adtak a Maják fontos jelentőséget erre a napra,de nem világ végét.Komolyan nem értem honnan szedik mindenki hogy világ vége lesz és hasonlók.

A Maják nem a világ végét helyezték erre a napra,hanem egy új korszak kezdetét.Nothredamus sem világ végét jósolt,hanem azt hogy a világ ma ismert arculata megváltozik....

A tudósok lényegében 6 lehetséges eseménnyel számolnak:

1.Víz pusztít

2.jég pusztít

3.túz pusztít

4.földrengés pusztít

5.napkitörés következtében minden elektromos műszer bedöglik,vagyis elörröl kell majd kezdjük

6.minden egyszerre pusztít és pusztul

És minden lehetséges eseményre "meg alapozott" választ,indoklást adtak ám azzal zárták nem biztos,bármi lehetséges.Ugyan annyi esélye van annak hogy 2012-ben világ vége,minthogy holnap világ vége lesz.

Én azt mondom hogy csak a dátum miatt tulajdonítottak ennek a napnak kiemelkedő szerepet "12/12/12" mint ahogy annó a 2000-nek.Ügye kerek szám.A jövő nagy jós tehetségei pedig fel fújták.

Lehet gyártani az elméleteket és hozzá az indoklásokat.

Semmi értelme.Ha 2012/12/12-én világ vége vagy globális katasztrófa lesz,mit számít?Majd akkor elmondhatják a túlélők hogy hát ezt megjósolták a Maják és a tudósaink is megmondták hogy itt víz vagy/és jég vagy/és földrengés vagy/és nap fog pusztítani.De fankó gyerekik vótak ezek.Mét érünk vele?Semmit.

Én biztos vagyok benne hogy valami történni fog 2012/12/12 napon.Mondjuk be nyomok egy sajt burgert mert éhes leszek,de az is lehet hogy nem.Annak az esélye hogy 2012/12/12 napon be nyomok egy sajt burgert,statisztikailag ugyan anny az esélye minthogy holnap be fogok nyomni egy sajt burgert.

2011. márc. 8. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!