Kapott már valaki deeksha-t?
én még nem.
egyik jó barátom nyáron fog :)
Bagoly 14 hogy érted, hogy rendszeresen?
Az nem úgy van, hogy elmész valakihez és ő ad át neked energiát?
én minden nap imádkozok (nem vagyok keresztény) és olyan szeretetteljes érzés tölt el... embertől ilyet nem kapok...hihetetlen.
szerintem az ima mélységén múlik minden :D és nekem minden nap áldás, nagyon szeretem Istent Nélküle megbolondulnék...
Deeksha – Istentől érkező áldás
Isten megállás nélkül áld minket! PL:_áldott legyél az úr nevében
A papp az esküvőn : Az úr áldása reátok gyermekeim
Elköszönés: Isten áldjon!
Ezek mind mind Deeksha
Válogassuk el a dolgot! A deeksha nem vallás! Nem kötődik egyik valláshoz sem! Előttem szóló katolikus kifejezéseket írt, de félreértés ne essék, nincs összefüggés, főleg mivel a deeksha gyökere India.
Energia átadás: amikor energiát kapsz, akkor egy neurobiológiai folyamat megy végbe a fizikai agyban, melynek során olyan részek élénkülnek fel, amiket nem használsz, így az agyad jobban működik, jobb lesz a memóriád, a hangulatod, reakcióidőd, stb.
A deeksha-adók egy energiát áramoltatnak a saját testüket használva csatornának.
És igen, áldás a szó szerinti fordítása. Mert valóban a hatása felfoghatatlan, addig, amíg magad nem érzed. orvosi vizsgálatok támasztják alá a működését.
(bármennyit tudok ám írni erről, mivel a mindennapjaim szerves része) ha érdekel ismerek deeksha adót is, illetve vannak nyilvános programok, ahová bárki jöhet, aki szeretne többet és jobban lenni vagy csak kíváncsi. De régi a kérdésed, bízom benne, hogy már magad is átélhetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!