Esténként furcsa dolgok történnek velem. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Ha el jön az este, félelmet érzek. Pedig nem félek a sötétben, meg semmi. Sőt, a lámpa is ég általában. Ha lefekszem aludni, hűvös fuvallatok csapnak meg és fázom. Ablak jól zár, avval nincsen probléma. Szoktam úgy érezni mintha valaki mellettem lenne és simogatna, vagy odabújna hozzám.2011. febr. 18. 17:12
11/12 anonim válasza:
Azért nem 100% hogy szellem van nálad!Lehet hogy annyira félsz,hogy beképzeled az egészet.De az sem kizárt....
12/12 anonim válasza:
Szerintem itt csak üldözési mániáról van szó bepáníkolsz amikor régen este féltem én is fuvallatot éreztem de csak beképzeltem ilyen az ember ilyenkor egyedül vagy és megijedsz és jobban figyelsz erre a dolgokra,hogy légáramlás stb. Ez elfog múlni de azért én azt javaslom vegyél citromfű teát és készíts este úgy, hogy felmelegíted pl:mikróba a vizet forróra egy bögrében aztán fogsz egy másik bögrét belerakod a filtert és ráöntöd a vizet letakarod egy kistányérral öt pár percig rajtahagyod aztán megihatod hidd eljót fog tenni megnyuktat de nem szoksz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!