Mennyiben igaz ez? Tényleg létezik?
Biztos hogy eleget TESZEL, és nem túl sokat foglalkozol naplókkal, álmodozással?
Hívtad már el randira?
Más egy emberről álmodozni és más egy ruháról vagy utazásról például.Az embernek ugyanis van saját akarata és ha neki esetleg nem jössz be,akkor ábrándozhatsz róla ahogy akarsz, sosem lesz a tiéd.
Kár a csodára várni, add a tudtára, hogy tetszik neked,mondd meg,vagy írd le neki,hozz össze vele valahogy egy randit,és mondd meg neki.Lehet,hogy tetszenél neki, csak ő sem mer lépni.ez az egyik lehetőség, a másik az, hogy nem tetszel neki, akkor el fog utasítani...De még ha rossz vége is lesz,legalább elmondhatod, hogy te legalább megpróbáltad és vége lesz a fölösleges várakozásnak.
Igen, a gondolat teremtő ereje az mindenképpen segít, persze csak akkor, ha teszel is valamit. Magától sajnos nem fog az öledbe hullani semmi. Ezt nekem is meg kellett tanulnom, 3 évig tartott, de megérte.
21/F
Valaki már leírta a lényeget: A vonzás törvénye csak abban az esetben működik, ha nincs ellentétes erő. Konkrétan meg is van fogalmazva, hogy másik emberre nem hat. Mert a másik ember ugyanúgy formálja a világát, ahogy te, és mivel nyilván nem ugyanazt akarjátok mindketten, a te "vonzásodat" kioltja az ő érzelemmentessége. Sajnos ez így van, ha tovább akarsz lépni, akkor ne őt akard megszerezni, hanem egy boldog életre koncentrálj! Ha ezt bevonzod, akkor már mindegy, hogy vele, vagy valaki mással vagy boldog, csak a boldogság a fontos.
(Bár ugye másik emberrel szemben nem fog működni, de a vonzás törvényének alapja, hogy ne csak ábrándozz, hanem hidd is el, hogy megtörténik. Legegyszerűbb úgy, ha azt gondolod, hogy már meg is történt, és ha ezért boldog vagy, akkor kész az út a sikerhez.)
8 év után semmi? egyszerűen nem tetszel neki. ha van egy csaj, aki kib*szott randa, akkor felőlem lehozhatja a csillagokat az égről, akkor sem járnék vele.
hogy miért voltam vulgáris? mert nem szeretem hogyha valaki nem bír a saját szintjén keresni, hanem a jobb kell neki.
"nem tud saját szintjén keresni,jobb kell neki"
Miért ne kellhetne neki jobb?Mi akadálya, hogy találjon?A szépség relatív.Attól,hogy számodra valaki ronda,másnak még lehet csodaszép.Sokszor látok olyan párokat,hogy a lány (szerintem)ronda, a pasi meg szép,vagy épp fordítva.
Szerencsére azért van jó pár olyan ember,akinek nem csak a külső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!