Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyiben igaz ez? Tényleg...

Mennyiben igaz ez? Tényleg létezik?

Figyelt kérdés
nagyon sokat hallottam mostanában a gondolat teremtő erejéről és a kimondott szó erejéről. Nem tudom mennyire lehet ebben bízni. én már kezdem feladni. Lassan 8 éve szerelmes vagyok egy fiúba. 8 éve minden egyes nap gondolok rá, és elképzelem, hogy milyen lesz ha majd összejövünk, folyamatosan róla ábrándozom, 13 darab naplóm szól róla (szóval írásban is rögzítve vannak a gondolataim), a barátaimnak folyton róla beszélek. 8 év marha hosszú idő, fogalmam sincs mi vonz ennyire benne, magam sem tudom megmondani. álatlános iskolába jártam, mikor beleszerettem, most egyetemre járok. régen csak ábrándoztam dogokról, (pl amíg otthon töltöttem a szilveszter estéket, ez a srác meg a közeli szórakozóhelyen, mindíg arról ábrándoztam, hogy egyszer majd én is ott leszek vele - ez azóta valóra vált) amik lassan de valóra váltak. Viszont még mindíg nem járunk együtt, pedig minden egyes nap úgy gondolok rá, hogy ő a párom. valahogy azt érzem, hogy ennek meg kell történnie. de eddig még nem történt meg. meddig kell még ezeknek a gondolatoknak a fejemben lennie (ami ellen persze tenni nem tudok), hogy teremtő ereje legyen... tudom, elég idiótán fogalmaztam meg, de ez egy nagyon komoly probléma nálam. sosem fog elmúlni ez az érzés. volt már egy másfél éves és egy két éves kapcsolatom, ezt a srácot mégsem tudtam kiverni a fejemből. minden nap azt várom, hogy csoda történjen. mikor fog....
2011. febr. 18. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyolc év után se jött össze? Hát, akkor te nem vagy pálya neki. Persze fantáziálhatsz róla, elolvashatsz 15 önismereti, fejlesztő könyvet, de a srác szándékának hiányában mit sem ér a törekvésed.
2011. febr. 18. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy eleget TESZEL, és nem túl sokat foglalkozol naplókkal, álmodozással?

Hívtad már el randira?

2011. febr. 18. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
8 évig ,csak annyit tettél ,hogy ábrándozol? Az fura szerelem. Nem lehet,hogy ,csak plátói? Biztos van valami ebben a gondolat teremt dologban,de csak akkor,ha szinkronban van a cselekedeteiddel(hisz úgy látszik rajtad,hogy mennyire hiteles vagy,míg egy jól betanult ,profinak nem jön össze ,mert nem érezhető benne az a plussz),egyébként hamár ezo,akkor olvass utána,hogy a túlzott ragaszkodás mennyire önpusztító,rossz karmát okozó cselekedet(remélem,nem ,csak egy fake miatt téptem a számat,elég csúnya lenne,ha így akarnád lejáratni a gondolat teremtő erejét)!! Szóval az ,hogy ábrándozol nem elég,sőt gyávaság és önsajnálathoz vezet! Persze ne szégyeld magad,de lépj valamit és NE FÉLJ ATTÓL,HA KIDERÜL NEM SZERET,HA CSALÓDNOD KELL BENNE VAGY,HA VISSZAUTASÍT,mert legalább büszke lehetsz magadra,h te megpróbáltad,így viszont,hogy nézel a tükörbe? Valakit állítólag ennyire szeretsz és nem teszel semmit(uf,kicsit dr Csernusosra sikeredett)? Jó tudom,h nehéz lehet,de csak nem pirulsz el örökké,ha meglátod!
2011. febr. 18. 00:45
 4/10 Bretso ***** válasza:
35%
Vagy béna vagy, vagy rusnya. Ez a két lehetőség. Na jó egye fene, kedves leszek van harmadik is: barátzóna. Egyébként ha ki akarsz lépni belőle, akkor menj át hozzá egy fürdőköpenyben, tépd le magadról, sz*pd le és utána engedd análisan, annak tuti örülni fog. Ez a bevonzós dolog, amiben hiszel pedig, most nagyon el foglak keseríteni, nem fog működni, szóval gratulálok elcsesztél 8 évet az életedből ahelyett, hogy léptél volna és a saját erődből elérsz valamit, ami fontos neked.
2011. febr. 18. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Más egy emberről álmodozni és más egy ruháról vagy utazásról például.Az embernek ugyanis van saját akarata és ha neki esetleg nem jössz be,akkor ábrándozhatsz róla ahogy akarsz, sosem lesz a tiéd.

Kár a csodára várni, add a tudtára, hogy tetszik neked,mondd meg,vagy írd le neki,hozz össze vele valahogy egy randit,és mondd meg neki.Lehet,hogy tetszenél neki, csak ő sem mer lépni.ez az egyik lehetőség, a másik az, hogy nem tetszel neki, akkor el fog utasítani...De még ha rossz vége is lesz,legalább elmondhatod, hogy te legalább megpróbáltad és vége lesz a fölösleges várakozásnak.

2011. febr. 18. 07:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ábrándozás nem elég,ne csodálkozz,ha eddig nem jött össze.Tenni is kell érte,kezdeményezni,cselekedni.Másrészt meg a gondolat teremtő ereje nem arról szól,hogy naplót írsz róla és álmozol,hanem közben hiszed azt,hogy a tiéd lesz,tudod,hogy a tiéd lesz,sőt,úgy teszel,mintha már a tiéd lenne."Nem tudom mennyire lehet ebben bízni."Nem csoda,hogy nem sikerült elsajátítanod a módszert,ha közben nem is hiszel benne.
2011. febr. 18. 08:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, a gondolat teremtő ereje az mindenképpen segít, persze csak akkor, ha teszel is valamit. Magától sajnos nem fog az öledbe hullani semmi. Ezt nekem is meg kellett tanulnom, 3 évig tartott, de megérte.

21/F

2011. febr. 18. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Valaki már leírta a lényeget: A vonzás törvénye csak abban az esetben működik, ha nincs ellentétes erő. Konkrétan meg is van fogalmazva, hogy másik emberre nem hat. Mert a másik ember ugyanúgy formálja a világát, ahogy te, és mivel nyilván nem ugyanazt akarjátok mindketten, a te "vonzásodat" kioltja az ő érzelemmentessége. Sajnos ez így van, ha tovább akarsz lépni, akkor ne őt akard megszerezni, hanem egy boldog életre koncentrálj! Ha ezt bevonzod, akkor már mindegy, hogy vele, vagy valaki mással vagy boldog, csak a boldogság a fontos.

(Bár ugye másik emberrel szemben nem fog működni, de a vonzás törvényének alapja, hogy ne csak ábrándozz, hanem hidd is el, hogy megtörténik. Legegyszerűbb úgy, ha azt gondolod, hogy már meg is történt, és ha ezért boldog vagy, akkor kész az út a sikerhez.)

2011. febr. 18. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

8 év után semmi? egyszerűen nem tetszel neki. ha van egy csaj, aki kib*szott randa, akkor felőlem lehozhatja a csillagokat az égről, akkor sem járnék vele.

hogy miért voltam vulgáris? mert nem szeretem hogyha valaki nem bír a saját szintjén keresni, hanem a jobb kell neki.

2011. febr. 18. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:

"nem tud saját szintjén keresni,jobb kell neki"

Miért ne kellhetne neki jobb?Mi akadálya, hogy találjon?A szépség relatív.Attól,hogy számodra valaki ronda,másnak még lehet csodaszép.Sokszor látok olyan párokat,hogy a lány (szerintem)ronda, a pasi meg szép,vagy épp fordítva.

Szerencsére azért van jó pár olyan ember,akinek nem csak a külső számít.

2011. febr. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!