Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudna az ember repülni?

Tudna az ember repülni?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének és hülye (drog,repülőgép,alkohol és más) válasz sem kell!Tehát valamilyen módon(ami spirituális vagy egyéb) ha csak pár centit lebegni is vagy óriási magasságokba de meg lehetne tanulni?
2011. febr. 12. 16:13
1 2 3
 11/21 BlackSword ***** válasza:
87%
Nem... Ha csak nem akasztasz magadra héliumos lufikat... Az elme sok mindenre képes... De a gravitáció egy nagyon makacs dolog...
2011. febr. 12. 17:43
 12/21 tetris ***** válasza:
Igen tudsz repülni!!!!!! Álmodban! Én legalábbis nagyon sokszor álmodom azt, hogy tudok. Nagyon jó érzés!
2011. febr. 12. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező, az ember nem tud "repülni". Esetleg levitálni
2011. febr. 12. 18:30
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
2"Az ember nem tud repülni.Sehogy !" Ez úgy hangzik , mint amikor Marosán György et.e képen próbálta meggyőzni az embereket a vallásról. "Emberek én Marosán György mondom nektek nincs Isten és higgyétek el nekem."
2011. febr. 12. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként is a repülést ebben a tekintetben átvitt értelemben kell gondolni nem fizikai értelemben.
2011. febr. 12. 18:41
 16/21 anonim ***** válasza:

"Nincs rá mód, nőjjél fel!"

A Wright-fivéreknek is ezt mondták, azt nézd meg hol tartanak... lol

2011. febr. 12. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Az embernek 2 db. 5 méteres szárnyra van szüksége ahhoz, hogy a levegőben tartsa a testét.

Szerinted mekkora erő kellene ahhoz, hogy ezt mozgatni is tudja?

2011. febr. 13. 00:44
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Tudna, ha kifejlődne evolúció során a képesség. Én úgy képzelem el, hogy valamennyi embert direkt erre a célra klónoznak. Mindig leugráltatják őket egy elég mély medencébe kb. 20 m magasról (ez csak egy példa). Így menne ez a folyamat évmilliókon át, közben szép lassan minden képesség kifejlődne, ami szükséges a repüléshez.
2011. febr. 13. 02:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ti most tényleg hülyéskedtek ? A kérdést tényleg az ember fizikai valóságában értitek.Ugy látszik nem tudtok elvonatkoztatni, így a mese versenyben is az utolsók lennétek. Ettől függetlenül az agy ugy becsapja a valódat, hogy azt sem tudod fiú vagy vagy leány. Akkor ti az idő utazásban sem szoktatok elmélázni, mivel a tudománynak csak a GRAVITÁCIÓS részében vagytok kompetensek.Mondtam már, nem biztos, hogy amit nem tapasztaltál az nincs is. Ha a tudósok nem rugaszkodnának el a valóságtól, akkor még mindig csak a totemekben hinnénk.
2011. febr. 13. 10:23
 20/21 edevis válasza:
0%
az ilyen hulyet egesz nap utni kellene
2011. febr. 22. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!