Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az indigó gyerekeknek van...

Az indigó gyerekeknek van jellegzetes külső tulajdonságuk?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem szülő vagyok, hanem egy gyerek és nem érdekelnek a ti pampogásaitok, az értelmes válaszokat viszont köszönöm:D
2011. febr. 7. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj kinövöd...
2011. febr. 7. 14:23
 13/16 tetris ***** válasza:

Szerintem arra vágysz, hogy olyanokat mondjunk, ami alapján magadra ismersz, hogy te különleges indigó gyerek vagy.

Hát legyen:

Az indigó gyerekek felismerése egyszerű dolog, mert nagyon-nagyon okosak, sokat ülnek a gép előtt, ezért kocka alakú a fejük.

2011. febr. 7. 17:16
 14/16 A kérdező kommentje:
nem, de már megtaláltam a kérdésemre a választ, de nem nektek köszönhetően:D
2011. febr. 7. 19:58
 15/16 anonim válasza:

Kedves válaszolók nem is gondoltam hogy köztetek egy aberrált barom van már elnézést kérek

az indigó nem beteg!

kedves kérdező kérlek inkább olvass utána az indigó gyerekek c könyveben mert itt túl sok a túl okos ember...

és kedves társadalom ezért tartotok itt ahol tartotok mondhatni a világ vége nektek szól a viselkedésetek miatt

én már sokmindent megjártam mileőt kiderült rólam mi is vagyok.

nem vagyok fogyatékos, nem vagyok elmebeteg, nem vagyok autista, nem vagyok hiperaktív, normális sem vagyok akkor mi vagyok ?

szerintetek kérlek mondjátok már el!!

noss én indigó vagyok és higgyétek el több vagyok jó néhányotoknál.

engem a hasonló tudálékosok tanácsára gyógyszeresen kezeltek egy évig de csodák csodája nem használt mint ahogy a pszichiátria sem ugyan olyan voltam utána is mit előtte

higgyétek el eddig a magatok fajtából az összes ujjam 10 szerese is kevés lenne hogy megszámoljam hányan vallottak kudarcot eddig velem szemben.

ezek után szerintetek mi lett volna a jó megoldás?

ha megölnek?

akkor már menyünk át egyből népirtásba nem aki nem fér bele " a normális" jelzőbe azt öljük meg nem? vagy szedáljuk le? mert mindenki olyan tökéletesnek tartja magát, mindenki hibátlan, nem baj őrizzétek meg ezt a tudatotokban aztán majd meglátjuk igy mire viszi az emberiség " nélkülünk"

egy felháborodott indigó, hiperaktív, vagy kinek hogy tetszik...

2011. jún. 10. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Kicsit paranoidnak tűnsz. Az indigók kiirtását már csak azért sem támogatja senki, mert nem léteznek. Annyi derül ki, hogy eddig próbáltak belerakni téged valamilyen skatulyába, ami neked nem tetszett. Most találtál egy olyat, ami tetszik. Legyél vele boldog, ha neked ez kell! De ettől nem leszel se több, se különb.

2011. jún. 10. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!