Mi van, ha tényleg így van?
A dinoszauruszok majdnem 200 mio éven át uralták a földet. Nem tudni miért, kipusztultak. Lehet, hogy azért, mert túlságosan primitív volt a gondolkodásuk, és nem tudtak "haladni a korral". Aztán jött az ember. Elképesztő felépítés és gondolkodás, ezerszer összetettebb ,mint egy dinoszauruszé. 200 éve még szekérrel kellett átvinni egy zsák krumplit a szomszéd faluba, most meg már egy kattintás, és máris New Yorkba küldted a leveledet. Ma már azt sem tudjuk, hogy melyik laptopot vegyük meg, régen pedig még egy motor nélküli repülő is csodának számított. Magyarul túlságosan is gyorsan haladunk a korral. Hol van már az MP2 lejátszó? MP3? MP4? MP5 van már? és ezt így mind kb 10 év alatt?
Mi van, ha az ember kihalását a "túl gyors haladás a korral" fogja okozni? Vagy lehet, hogy nem is fog kipusztulni itt semmi se? Lehet, hogy igazából mi csak karakterek vagyunk egy számítógépes világban? Mi van, ha mondjuk én ugyanaz vagyok, mint a 600 év múlva élő ufo, vagy akármi, ami itt lesz a földön? mi van, ha soha nem pusztulok ki, mert én létezek egy másik élőlényben 600 évvel később, ugyanazzal a DNS-sel? Ki fog pusztulni az emberiség?
Ez most lehet, hogy nagyon hülyén hangzik, nem tudom olyan jól leírni, mint ahogyan a gondolataimban összeraktam.
ez butaság, már elnézést,
Igen gyorsan haladunk a kórral logikus, mivel az agyunk 1500 cm3, de mi lesz akkor, hogy ha a fejlődésünk meg áll, mi lesz akkor hogy a nem megújuló energiaforrásunk kifogy PL: olaj, szén, lignit, földgáz, ilyenek...
Érthető nem??? AZ emberek , az usa, az euróai unió mért nem teszi már fel a kérdést, : Mikor fogunk egy olcsó és megújuló forrást keresni, az olaj helyére???
diator a te tolladbol olvasni azt a szot, hogy butasag, mindenkeppen derut csal az arcomra ismerve mas kerdesekre adott valaszodat:))
uncle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!