Nem látom az aurámat! Mit tegyek?
ma 12:28
Ezt hívják optikai csalódásnak!
"Az ismerős ne mozogjon és legyen csupasz felület rajta, pl. kar, test...stb"
=)) hat igy maxa ruhai aurajat lathatod:))
Kirliánék nagyfrekvenciás lemezeket használtak az aura megjelenítésének elősegítésére, s fotóik alapján a különböző élőlényeknek még az aura sugárszerkezete is felderíthető volt. Ahogy fejlődött a technika sorra került az ember egyes testrészeit (pl. ujjait) körülvevő aura vizsgálatára, s ebből kiderült, hogy ez az energiamező más és más - érzelmi és fizikai állapotunk függvényében XD
"En vagyok az auras!"
en meg a cukros bacsi:)) hany eves is vagy?
12:28
Én hiszek abban, hogy vannak, akik látják az aurát, de amit te leírsz, az sajnos tényleg csak optikai csalódás. A színek, amiket látunk benne, meg a környező színek függvényében változnak.
De állítólag sok gyakorlással fejleszthető a szemünk annyira, hogy tényleg lássuk. Nekem mindenesetre ezidáig nem sikerült, csak azt látom, amit te. :)
Az persze hogy optikai csalódás... Az emberi szem ugyanis nem tökletes... Ha nem a tárgyra fókuszálsz, akkor persze hogy elmosódik... 10. osztályos fizika... Az optika témakör...
Ha nem mosodnának el bizonyos dolgok, akkor filmet se tudnál nézni, hiszen csak állóképeket látnál...
Ez nem aura, ez belebeszélés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!