Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Na erre Adjatok reális magyará...

Na erre Adjatok reális magyarázatot. Képzeljétek el hogy a földet átfúrjuk. Minden akadály nélkül. Na most. Ha beleugrunk a lyukba amit fúrtunk. A föld feléig esünk. Onnan akkor hogyan esünk, - felfelé? Vagy megálunk középen? -onnan meg visszaesünk?

Figyelt kérdés
persze úgy kell elképzelni h a magmánál nem égünk el nem halunk meg...
2011. jan. 27. 09:27
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem úgy kéne gondolkodni, hogy feltesszük: meg tudnánk csinálni és túl is élnénk, ha átfúrjuk magunkat a bolygón. Akkor hogyan érkeznénk meg a másik oldalán?
2011. jan. 27. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Hm. Neked már volt itt pár hasonló értelmes kérdésed, nem? Ismerős a stílus.
2011. jan. 27. 16:28
 13/16 tetris ***** válasza:
Szerintem középen megakadnánk. Se föl, se le nem mennénk tovább.
2011. jan. 27. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt már 10-szer megtárgyaltuk a többi rovaton.

Mond neked az a szó valamit, hogy "Kereső" ?

Aztán az nem tűnt fel, hogy kiírt 5-10 hasonlót, mikor feltetted a kérdésed???

2011. jan. 29. 14:58
 15/16 anonim válasza:
Jó kérdés, öt éves koromban én is elgondolkoztam rata, akkor nem tudtam rá a választ, de már igen: lassulni fog a zuhanásod, mert a töbegvonzás egyre inkább fölötted, és oldalt is megjelenik, majd megállsz a Föld középpontjában, és lebegsz. Ugyan az az erő fog ott tartani, ami a Földet is.
2016. jan. 15. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:

"megállsz a Föld középpontjában"

Nem tudom, honnan jön ez a hülyeség, amit már sokan leírtak.

A Föld középpontjába óriási sebességgel fogsz megérkezni, hogyan állnál ott meg?

Jó, persze, a levegő fékezni fog rendesen. Előbb-utóbb tényleg megállsz, és tényleg a középpontban. No de az elég sokára lesz!

2016. jan. 16. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!