Minden ember ugyanúgy gondol magára? Minen ember ugyan azt érzi, amikor magára gondol?
Az emberek nem gondolnak általában önmagukba. A napi feladataikkal foglalkoznak, a körülöttük levőkkel,esetleg azzal,hogy van-e értelme az életüknek. Még az önző emberek sem magukkal foglalkoznak,hanem az érdekeikkel.
Az "én tudattal" csak a nagyon moralisták foglalkoznak. Ilyen ember pedig elég kevés van.
ha arra az Én re gondolsz, ami valójában az ember, akkor mindenkinek ugyanaz. Mindenkinek Én az Én, de a tapasztalat alakít ki egyéniséget, s a tapasztalat során fejlődik a személyiség, hogy mindenki újra az igazi Én lehessen...
A kérdésedre a válasz tehát igen. Bár sokszor előfordul olyan, mintha valaki azt érezni nem is ő cselekszik, de ez más napra tartozik, mert az Én akkor is Én marad.
üdv
26/F
LastOne.Left
Utolsó kettőnek köszi a választ, mostmár értem hogy értette a kérdező.:)
Nekem már sokszor eszembe jutott ez, és mikor azon gondolkodtam, hogy Én én vagyok és vajon tényleg az vagyok-e , akkor tényleg én is azt éreztem mintha megőrülnék. Úgyhogy nem jó ezen mindig agyalni, szerencsére nem is jut eszembe sokszor csak ritkán, de akkor tényleg másvalamivel kell lefoglalnom magam mert a vége az lesz ,hogy megőrülök ebbe az egész dologba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!