Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az lenne, amit a halálból...

Ez az lenne, amit a halálból visszajöttek tapasztalnak?

Figyelt kérdés
Sok évvel ezelőtt arra ébredtem, éjszaka, hogy rosszul vagyok . Előtte egy hosszú fényes, alagutat láttam, ami teljesen összeszűkült. Aztán egy éles hatalmas csattanást véltem hallani a fülemben és abban a pillanatban fel is ültem az ágyamban.
2011. jan. 18. 22:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tényleg létezik ilyen, mert nem csak én éltem át. Én is haladtam, a folyosón emlékszem rá, de nem mentem végig rajta a nagy csattanásra felültem az ágyban.
2011. jan. 22. 10:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Felébredtem rá.:)
2011. jan. 22. 10:04
 13/15 anonim válasza:
Először is,ha sok évvel ezelőtt történt miért csak most jutott eszedbe??? Másodszor,mire is ébredtél fel valójában?...arra hogy rosszul vagy,vagy pedig a csattanásra amit hallottál??? Nem néztél véletlenül előtte horrort? Álomnak szép lehetett...
2011. jan. 31. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Napsugár83!

Nem nekem szól a kérdésed,de talán nem haragszol,ha elmondom a véleményemet.Nekem is vannak olyan múltból hozott emlékeim,melyet nem oszthattam meg másokkal mert sem én,sem mások nem értették volna.Ha ma van egy portál,melyen ezek az élmények megoszthatók,miért ne tegyük?

2011. jan. 31. 13:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez így van, ha elmondom ki hiszi el? Még itt is kételkednek sokan, de legalább van aki komolyan veszi a kérdésem. Aki hasonlót élt át az tudja miről beszélek.És soha nem felejtettem el, ez az esett mindég velem marad amíg élek.
2011. febr. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!