Ez az lenne, amit a halálból visszajöttek tapasztalnak?
Figyelt kérdés
Sok évvel ezelőtt arra ébredtem, éjszaka, hogy rosszul vagyok . Előtte egy hosszú fényes, alagutat láttam, ami teljesen összeszűkült. Aztán egy éles hatalmas csattanást véltem hallani a fülemben és abban a pillanatban fel is ültem az ágyamban.2011. jan. 18. 22:40
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tényleg létezik ilyen, mert nem csak én éltem át. Én is haladtam, a folyosón emlékszem rá, de nem mentem végig rajta a nagy csattanásra felültem az ágyban.
2011. jan. 22. 10:04
12/15 A kérdező kommentje:
Felébredtem rá.:)
2011. jan. 22. 10:04
13/15 anonim válasza:
Először is,ha sok évvel ezelőtt történt miért csak most jutott eszedbe??? Másodszor,mire is ébredtél fel valójában?...arra hogy rosszul vagy,vagy pedig a csattanásra amit hallottál??? Nem néztél véletlenül előtte horrort? Álomnak szép lehetett...
14/15 anonim válasza:
Kedves Napsugár83!
Nem nekem szól a kérdésed,de talán nem haragszol,ha elmondom a véleményemet.Nekem is vannak olyan múltból hozott emlékeim,melyet nem oszthattam meg másokkal mert sem én,sem mások nem értették volna.Ha ma van egy portál,melyen ezek az élmények megoszthatók,miért ne tegyük?
15/15 A kérdező kommentje:
Ez így van, ha elmondom ki hiszi el? Még itt is kételkednek sokan, de legalább van aki komolyan veszi a kérdésem. Aki hasonlót élt át az tudja miről beszélek.És soha nem felejtettem el, ez az esett mindég velem marad amíg élek.
2011. febr. 1. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!