Ez az lenne, amit a halálból visszajöttek tapasztalnak?
Figyelt kérdés
Sok évvel ezelőtt arra ébredtem, éjszaka, hogy rosszul vagyok . Előtte egy hosszú fényes, alagutat láttam, ami teljesen összeszűkült. Aztán egy éles hatalmas csattanást véltem hallani a fülemben és abban a pillanatban fel is ültem az ágyamban.2011. jan. 18. 22:40
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, helyesbítek: Klinikai halálra gondolok :)
2011. jan. 18. 22:53
3/15 anonim válasza:
Szerintem csak hipnózissal tudhatod meg az igazat!
5/15 anonim válasza:
Álmodtál. Valahol hallottad ezt a sztorit,ezért az álom.
6/15 anonim válasza:
Igen, ilyesmi lehet a halálközeli élmény is, azzal a különbséggel, hogy ott át is mennek az alagúton.
7/15 anonim válasza:
Én kiskoromban egyszer már visszajöttem a halálból, de ilyet nem tapasztaltam, hogy szűkül az alagút. Vakító fényt láttam, de semmi több. Csattanás sem volt. És nem is emlékszem arra, mi volt, mikor visszajöttem, szerintem nem voltam észnél. Mondjuk én megfulladtam!
8/15 A kérdező kommentje:
Nem álmodtam, nem hallottam, nem láttam Tv-ben. Ez megtörtént velem valóban. A folyosó nagyon, szinte vakítóan fényes volt.
2011. jan. 19. 13:58
10/15 anonim válasza:
Halálközeli élmény volt.Az alagútélmény közös a végében szeretetet sugárzó fénnyel.Én is átéltem,de én egy magasba vezető csőre emlékszem,melyben haladva a cső görbülete miatt az út végén hivogató fényt hold alakúnak érzékeltem. Nem jutottam ki szerencsére.Ezt az élményt Gyermekkoromban tapasztaltam meg,más érdekes jelenséggel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!