Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Eltört a tükrünk, most csak 7...

Eltört a tükrünk, most csak 7 óra múlva lehet feltakarítani az üvegszilánkokat?

Figyelt kérdés

Az asztali tükröt (ilyen talpas, értitek) a mosógép tetejére rakta a béna anyám és leesett és több helyen megrepedt, de csak kb. a 20%-a esett ki és az üvegszilánkokat még nem takarítottam fel. Úgy tudom, hogy csak 7 óra múlva lehet feltakarítani őket, mert ha előbb teszem meg, akkor 7 év balszerencse. Ez igaz?

Esetleg ha valaki jártas az ilyen dolgokban, írna olyat, ami megvéd a 7 év balszerencsétől? pl. sóval szórjam körbe a tükröt vagy ilyenek. Nem értek hozzá, azért kérdezem.

2011. jan. 5. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Takarítsátok fel, mielőtt valaki belelép, mert az aztán tényleg balszerencse lesz! :)
2011. jan. 5. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ha eltöritek a tükröt fejjel a falnak kell rohanni! Ellenkező esetben... uhh inkább le sem írom milyen balszerencse ér.
2011. jan. 5. 18:46
 13/14 Salx Narval ***** válasza:
Tükröm-tükröm mond meg nékem, miért van ennyi ostoba ember.Ébresztő,2011-et írunk.
2011. jan. 6. 03:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennyi sok nagyképű felvilágosultat...!

Miért baj, ha valaki hisz valamiben?

(Egyébként nem tudom.)

2011. jan. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!