Ha elhitetem magammal hogy szép vagyok, akkor tényleg az is leszek?
Igen. Ha elhiszed magadról, hogy szép vagy, az is leszel. Illetve, jó, nem leszel hirtelen szőke-kékszemű:), de csomó dolog változni fog. Ha látszik rajtad, hogy van önbizalmad, mások is úgy fognak közelíteni hozzád, és észrevesznek benned/rajtad szép dolgokat.Ennyi idősen én sem voltam megelégedve magammal, sőt, azt gondoltam, én vagyok a legcsúnyább lány a földön. Aztán osztálykiránduláson mesélte egy lány, hogy tetszik neki az egyik fiú, de szerinte a srácnak n tetszem. Mondom én, ne viccelj már, tök csúnya vagyok (őt meg tök szépnek láttam). Mire ő azt mondta, dehogyis, én gyönyörű vagyok, ő is így szeretne kinézni, és ő a csúnya.
Úgyhogy igen, hidd csak el magadról, hogy szép vagy, és meglátod, szebb is leszel :) Boldog karácsonyt:)
Persze, hogy szép leszel, de azért a pasinak adj inni sokat!
:)
ez nem így működik, széppé senki sem válik a gondolataitól.
azonban ha elégedett vagy magaddal, magabiztosnak fogsz látszani, ahogy ezt már előttem írták.
a legjobb módszer, hogy kiderüljön, szépnek lát-e a környezeted, ha nem a barátaidat, rokonaidat, hanem vadidegeneket kérdezel meg arról, milyennek tartanak.
pl. ha feltöltesz ide egy fotót, megtudhatod. bár tény, hogy egy kép nem adja vissza a valóságot tökéletesen.
Nem leszel szép. Ezt csak azért mondom, mert eddig 2-vel több a "szép leszel" tartalmú válasz, mint a "nem leszel szép". Így már csak egyel több, tehát még mindig az vezet.
Viccet félre téve: a gondolatnak teremtő ereje van, tehát igenis szépít rajtad, ha szépnek érzed magad.
hát, köszi mindenkinek:-D
amúgy olyat már csináltam h vadidegeneknek mutattam képet, és azt mondták szép vagyok, de úgy fogtam fel hogy ezek a képek nem mutatják a valóságot, úgyhogy még mindig csúnyának érzem magam.:D mondjuk én úgy fogom fel, hogy a szépség relatív (kinek mi tetszik) de akkor sem tudom elfogadni magam. mindegy ezentúl megpróbálok magabiztosabb lenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!