Valaki nézett már tükörbe álmodás közben? Ha igen, mit látott?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 09:29
11/25 anonim válasza:
igen két ilyen álomra is emlékszem,az egyikben hosszú hajam volt( a valóságban rövid)a másikban meg nem voltak szemeim,csak a szemgödrök látszottak.29/f
12/25 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen álmom, hogy egy számomra ismeretlen nő mutatott egy tükröt, és nagyon ijedten, tágra nyílt szemekkel néztem vissza belőle. Nagyon kikészültem. :\
13/25 anonim válasza:
Nem a mosdókagylóban szoktam aludni, és ha álmodom, akkor általában nem nyitott szemmel teszem. De amikor részeg vagyok, az is olyan mintha álmodnék, tehát lehet...
És valószínűleg naaagyon, naaagyon randa dolgokat....
15/25 anonim válasza:
Hogyan tudsz nyitott szemmel álmodni???
16/25 anonim válasza:
Ez de érdekes... még sosem álmodtam ilyet. de szerintem olyannak látnám magam amilyen vagyok.
17/25 anonim válasza:
Én általában szépnek látom magam, szebbnek, mint a valóságban. Az álmaink általában két dolgot tükröznek: a félelmeinket és a vágyainkat
18/25 anonim válasza:
Én eddig egyetlenegyszer álmodtam azt, hogy tükörbe néztem, tegnapelőtt. A hajam félolyan hosszú volt, mint a valóságban, helyenként füstölgött, egy része pedig teljesen le volt égve. A fejem tetején meg a bőröm is megpörkölődött kicsit... De csak amiatt, mert üldözött valami szörny és dobott felém egy lángoló kést, azt sikerült olyan "szerencsésen" kikerülni, hogy ez lett a vége. Másképp szerintem nem láttam volna semmi különlegeset... meg egyáltalán nem is néztem volna tükörbe. Bár, sose lehet tudni.
19/25 Himler Árpád válasza:
Én egyzer láttam magam és össze volt rúzsozva a szám:)
20/25 anonim válasza:
Árpi, azt én is láttam. Hogy össze volt rúzsozva a szád... Nem álmodtad.
Jah, és csúnyán rúzsozod ki magad! Csak szólok, még mielőtt valaki kinevetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!