élnek e emberek a föld alatt?
jó tudom hogy elmebeteg a kérdés, de olvastam róla, nem is egyszer, meg hogy feljöttek a földből egy zöld börszínű fiú és lány, de nagyon zavarta őket a fény, a fiú hamarosan meghalt, a lány nagyon sokáig élt. , és ahogy nőtt, ugy tűnt el a zöld bőrszíne. nem tudom hogy pontosan hol olvastam neten , de érdekes volt. meg azt mondja a reptoidok a föld alá menekültek ??? most mi vannnnn ???? valaki magyarázza el az egész históriát.
. NEM KÉREK HÜLYE VÁLASZT.
Hát éppen ezt mondom, hogy annak ellenére, hogy biológiailag nemkellene az óceánfenekén élniük élőlényeknek, növényeknek. Ámde mégis vannak !
És a füld alatt is élhetnek. Bár Én még nem jártam sohasem ott, nem tudom hogy ténleg így van-e. Én egy elméletet ismertettem és azt, hogy a hívőik és megalkotóik szerint hogyan valósúl meg ez valójában.
Ha nem tetszik a történet ne engem szidjatok. Azonban óceánfenéki növények vannak. Azt nem hogy van-e alattuk ufobázis. De a nagy hegyek belsejében lehetnek. Az elmélet megalkotói szerint, azért kicsik és szürkék mert akklimatizálódtak a környezethez. Ha szerintetek nem, azzal sem tudok mit kezdeni, mert nem Én találtam ki.
he ?? mi vannnnn ??
reptoidokról légyszi meséljetek. videót nem szívesen kérnék, mert ujratelepítetük a gépet, és nincs meg a cd amivel fel lehet rakni a hangot,
(( ez nagy kár, mert ma is karót kaptam olyan tárgyból ami fontos lenne, mert egy videót kellett volna meghallgatni de nem tudtam mert nincs hang, és igy nem volt házim se, erre kaptam egy karót. nos akkor mit csináljon akinek gépe sincs ??? ))
köszönöm moderátorok.
válaszokat válaszokat légyszíves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!