Lehet tudatosan, szándékosan pozitív kisugárzásúnak lenni?
igen...:)
Ha szépen gyakorlással felhagysz minden negatív megnyilvánulásoddal, de gondolataidban is, azaz próbálsz önzetlenné válni, mert a kisugárzásnak a tudat az okozója, és a tudat tulajdonsága a jellem, a jó jellem pedig az önzetlen, mivel az az egészért cselekvő egyént mutatja, "ellentétben" az önzéssel, ami szétszedi a közösséget, és negatív sugárzást bocsájt. :)
ha akarsz, bár nehéz, akkor tudsz tudatosan változni, vannak különböző segítségek. :)
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
Hát igen. Próbálok, próbálok és az eszemmel mindezt tudom is. Nem nyavajgásnak szánom, de az az egy nekem sosem ment, hogy mindenre, kritika nélkül BÁRGYÚ mosoly legyen a reakcióm.
Tehát tudok én örülni a jónak, észrvenni a szépet, de sajnos ami szar, az szar is marad, azt nem tudom átkozmetikázni és szebbnek, jónak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!