Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megtörtént még 1szer?

Megtörtént még 1szer?

Figyelt kérdés
volt már rá példa hogy mikor történik valami (valami kis esemény,vagy beszélgetés ,vagy nagyobb események...)olyankor úgy érzem hogy mint ha már megtörtént volna, nem mindig van így de elég sokszor...lehet hogy elöző életembe ez történt vagy a mi a ffffaaaaaaaaaaaaaxxxxx??
2010. dec. 7. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondok valamit, de ne nevessetek ki ezért. Én ezt hallottam, lehet hogy ez az igazi magyarázat.

Szóval azt hallottam, hogy azért van deja vu érzésünk időnként, mert felsőbb megmagyarázhatatlan erők hatására van hogy ugyanaz a nap megismétlődik többször, csak kisebb különbségekkel. Mint pl. ha odafentről úgy ítélik, hogy valakinek nem lett volna szabad ma meghalnia, akkor visszapörgetik az időt, és újra megismétlődik ugyanaz a nap egy kis különbséggel, hogy pl. kishíján elüti az autó) pedig tegnap, vagyis a kitörölt napon elütötték, és meghalt. Ezekre a kitörölt napokra nem emlékszünk, vagyis igen, ez a deja vu. Nem sikerülhet mindig tökéletesre a törlés. Az agyunk néha mégis emlékszik, hogy ez már megtörtént.

2010. dec. 8. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....:)
2010. dec. 8. 20:32
 13/13 anonim válasza:
Deja vu érzés...állítólag az álommal kapcsolatos.mikor alszol az aznapi információt az agy az álommal tárolja el a rövidtávú memóriából a hosszútávúba és egy későbbi esemény tűnhet ismerősnek.
2010. dec. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!