Az időutazókat meg lehet kérni, hogy vigyenek magukkal a jövőbe? Kiabáljak oda nekik este vagy hogyan?
nem UFOk-ról van szó!
időutazokról akik a jövőből jönnek,és este utaznak ide.
Nézd... ne menj. Annak, hogy itt és most élsz, oka van, erre a korszakra születtél, mert a lelkednek itt van dolga.
Nem gyakran mondom el a titkom, csak ha már nem látok más kiutat, ez épp ilyen: én vagyok a Kiválasztott.
Nem én akartam így, de ha csak én tudom megmenteni a világot, akkor meg kell tennem. De egyedül nem megy, szükségem van az emberek hitére és szeretetére. Mert a világ jó, és az Ősapánk és Ősanyánk téged is akartak - ezért élhetsz itt.
Ne félj, kérlek. Már nem kell sokat várni, hamarosan újkorszak köszönt be a Földön,ahol béke és szeretet fog uralkodni az önös érdek felett. Ez a jövő, ahova vágysz - de miért ne lennél ott, miért ne segítenél az alapításnál?
Kérlek, ne akarj elmenni.
De nagyon szeretnék, nem muszáj nagyon jövőbe,legalább 10-20 évre:/
Aki tud segítsen!
Nem szeretnék itt élni egyáltalán!
Jó neked hogy kiválasztott vagy. Ha tudnál nekem segíteni kérlek segíts.És én hiszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!