Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012 világvége hívők! Ti mit...

2012 világvége hívők! Ti mit fogtok csinálni 2012 December 23-24-én?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 19:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Sue:

Dugunk, mint a nyulak :D Mert az jó. Közben bebaszunk, mint a csacsi és másnap, ha felkelünk, el is hisszük, hogy világvége van, olyan másnaposak leszünk :D Alig várom :D

2010. dec. 12. 11:07
 12/31 anonim válasza:
èn vilàgvège afterpartyn fogok bulizni:))
2010. dec. 12. 12:20
 13/31 anonim válasza:
Ha megérem, készülök a karácsony estére.
2010. dec. 12. 14:37
 14/31 anonim válasza:

F.Sandy válasza:

Röhögve végig nézem, ahogy a beszarik már két napja a bunkerükben ülnek. (ugyanis a marhaság 21.edikén lenne)

Amikor kinéznek, azt hazudom nekik, hogy ők a túlélők, és tovább kell terjeszteniük az emberiséget, de nem jöhetnek ki. Az lesz a legjobb, mikor észreveszik, hogy mi van.

Más programjaim: Ezerrel rohanok a boltokba, mert elfelejtettem ajándékokat venni, közben gyógyszert veszek a H2N2-s nénikémnek, és a 22.századi pasimmal cseverészek az új hologrammos Z. telefonomon.

És ha már itt tartunk, talán megnézem a 2012 című filmeket: utolsó prófécia, mayák jóslata, meg asszem még volt valami. Ha megvót, kinézek az ablakomon, és örömmel fogom tapasztalni, hogy nincs véres eső, és a legnagyobb katasztrófa, hogy nyáron hullanak a levelek, túl sok PlayHouse megy a Disney Channelen, nem beszélve a Verdanimációkról, vége a karácsonyi kiárusításnak, lassabb lesz a netes vásárlás, a világ összes órája 10 percet fog késni, túl sok kínai bolt lesz M.O.-n, esetleg drágul a benzin, pénzbe fog kerülni a határátkelés, és átlástszóbb lesz a bőrünk (és látszani fog a szőr *ÁÁÁÁÁ*)

EZ volt a napirendem, de azt is megkérdezheted, mit csináltam 2000-ben. ugyanis Notredamus ezt jósolta világvégének. ÉS neki tényleg bejöttek a jóslatai. LEhet, hogy a maják rágóztak, ismerték a 21.századi embereket, feljegyezték az életüket, tudták, mivel foglalkoznak most, de vannnak dolgok, amire nincs magyarázat. Ennyi volt, naggyából. Amúgy 2000ben nem sok dolgot csináltam, 1 éves voltam :D

2010. dec. 13. 20:35
 15/31 anonim ***** válasza:
Felkészülten fogják várni az "özönvizet" és a "poklot" , amit a megszálló reptoid seregek hoznak el a Földre.
2010. dec. 13. 20:50
 16/31 anonim válasza:
kinyírok pár embert és büntetlenül várom a másnapot:D
2010. dec. 14. 21:45
 17/31 anonim ***** válasza:
anarchiát öcsém :D
2010. dec. 14. 23:00
 18/31 anonim válasza:

hát én csapok egy nagy party-t mert szülinapom van 24-én!!:)Szóval mindenki jöhet hozzánk bulizni,zene hely és minden egyéb lesz csak kaját piát hozzatok mert abból csak egy kevés lesz....

Vagy talaj részegen bikiniben a szakadó hóban kiabálni fogom hogy világvége vagy és vízipisztollyal lövök az ég felé és bekiabálok egy-egy bunkerbe hogy ők a túlélők és velem kell mindenkinek beérni mert jöttek az UFO-k és kijelöltek miniszterelnöknek!!:)

2010. dec. 18. 18:02
 19/31 anonim válasza:
én azt amit most...semmit:D. Esetleg kinyirom azt aki akkor szurja a bögyömet:D:))
2010. dec. 24. 16:11
 20/31 anonim válasza:
össze vissza fogok smárolni reggeltől délig utána hazajövök élvezem a családom amíg fel nem idegesítenek utána a reggeli programot folytatom :D
2010. dec. 26. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!