2012 világvége hívők! Ti mit fogtok csinálni 2012 December 23-24-én?
Sue:
Dugunk, mint a nyulak :D Mert az jó. Közben bebaszunk, mint a csacsi és másnap, ha felkelünk, el is hisszük, hogy világvége van, olyan másnaposak leszünk :D Alig várom :D
F.Sandy válasza:
Röhögve végig nézem, ahogy a beszarik már két napja a bunkerükben ülnek. (ugyanis a marhaság 21.edikén lenne)
Amikor kinéznek, azt hazudom nekik, hogy ők a túlélők, és tovább kell terjeszteniük az emberiséget, de nem jöhetnek ki. Az lesz a legjobb, mikor észreveszik, hogy mi van.
Más programjaim: Ezerrel rohanok a boltokba, mert elfelejtettem ajándékokat venni, közben gyógyszert veszek a H2N2-s nénikémnek, és a 22.századi pasimmal cseverészek az új hologrammos Z. telefonomon.
És ha már itt tartunk, talán megnézem a 2012 című filmeket: utolsó prófécia, mayák jóslata, meg asszem még volt valami. Ha megvót, kinézek az ablakomon, és örömmel fogom tapasztalni, hogy nincs véres eső, és a legnagyobb katasztrófa, hogy nyáron hullanak a levelek, túl sok PlayHouse megy a Disney Channelen, nem beszélve a Verdanimációkról, vége a karácsonyi kiárusításnak, lassabb lesz a netes vásárlás, a világ összes órája 10 percet fog késni, túl sok kínai bolt lesz M.O.-n, esetleg drágul a benzin, pénzbe fog kerülni a határátkelés, és átlástszóbb lesz a bőrünk (és látszani fog a szőr *ÁÁÁÁÁ*)
EZ volt a napirendem, de azt is megkérdezheted, mit csináltam 2000-ben. ugyanis Notredamus ezt jósolta világvégének. ÉS neki tényleg bejöttek a jóslatai. LEhet, hogy a maják rágóztak, ismerték a 21.századi embereket, feljegyezték az életüket, tudták, mivel foglalkoznak most, de vannnak dolgok, amire nincs magyarázat. Ennyi volt, naggyából. Amúgy 2000ben nem sok dolgot csináltam, 1 éves voltam :D
hát én csapok egy nagy party-t mert szülinapom van 24-én!!:)Szóval mindenki jöhet hozzánk bulizni,zene hely és minden egyéb lesz csak kaját piát hozzatok mert abból csak egy kevés lesz....
Vagy talaj részegen bikiniben a szakadó hóban kiabálni fogom hogy világvége vagy és vízipisztollyal lövök az ég felé és bekiabálok egy-egy bunkerbe hogy ők a túlélők és velem kell mindenkinek beérni mert jöttek az UFO-k és kijelöltek miniszterelnöknek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!